Last ned filer

Du kan lagre filer eller bilder på datamaskinen eller enheten din ved å laste dem ned. Filene blir lagret på standardplasseringen for nedlastinger.

Last ned en fil i Chrome

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Gå til nettsiden med filen som du vil laste ned.
  3. Trykk på filen som du vil laste ned.
  4. Trykk på Åpne i … og så Lagre i filer og så Lagre.

Hvis du ikke finner Åpne i …

1. Trykk på filen du vil laste ned.
  2. Øverst til høyre trykker du på Del Del og så Lagre i filerog så Lagre.

Tips:

• Hvis du trykker på Skriv ut i stedet forLagre i filer, trykker du på Del øverst til høyreDel , Følg veiledningen, og trykk på Lagre.
  • Du kan åpne en fil i en annen app, og filen lastes ned til en midlertidig mappe. Når du lukker Chrome-vinduet, slettes filene fra den midlertidige mappen.
  • For å avbryte en nedlasting som er i gang, trykk på Avbryt Avbryt.
Lagre filer du ikke kan laste ned

Hvis du ser meldingen «Kan ikke laste ned filen», kan du lagre filen i stedet.

1. Trykk på Skriv ut fil og så Skriv ut og så Del Del og så Lagre i filer.
  2. Velg et sted hvor du vil lagre filen.
  3. Trykk på Lagre.
Lagre eller kopier et bilde
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Gå til nettstedet med bildet som du vil lagre.
  3. Trykk og hold på bildet.
  4. I menyen som åpnes, lagrer eller kopierer du bildet:
    • Lagre bildet: Trykk på Lagre bilde.
    • Kopier: Trykk på Kopier bilde
Finn nedlastede filer
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Nedlastinger Last ned.
  3. For å få tilgang til en fil, trykk og hold på navnet. Du kan kopiere, dele eller fjerne nedlastingen.