Bokmärkesfältet

Bokmärkesfältet innehåller alla bokmärken och bokmärkesmappar som skapats i Google Chrome. Du kan docka fältet under adressfältet högst upp i webbläsarfönstret så att det alltid är lätt att komma åt.

Docka bokmärkesfältet

1. Klicka på Chrome-menyn Chrome menu i webbläsarens verktygsfält.
  2. Välj Bokmärken.
  3. Välj Visa alltid bokmärkesfältet.

Du kan även använda kortkommandon – Ctrl+Skift+B (Windows och Chrome OS) och ⌘-Skift-B (Mac) – om du vill visa/dölja fältet.

Dölj eller lossa bokmärkesfältet

Högerklicka (eller kontrollklicka på en Mac) på bokmärkesfältet och avmarkera Visa alltid bokmärkesfältet. När bokmärkesfältet inte är dockat kan du alltid hitta det högst upp på sidan Ny flik.

Hantera objekt i bokmärkesfältet

• Flytta bokmärken eller mappar
    Klicka på objektet som du vill flytta och dra det till den nya platsen i fältet.
  • Lägga till ett nytt bokmärke eller en ny bokmärkesmapp
    Högerklicka var som helst i fältet och välj antingen Lägg till sida eller Lägg till mapp.
  • Redigera ett bokmärke eller en mapp
    Högerklicka (eller kontrollklicka på en Mac) på objektet du vill redigera och välj antingen Byt namn (om det är en mapp) eller Redigera (om det är ett bokmärke).
  • Ta bort ett bokmärke eller en mapp
    Högerklicka på objektet och välj Ta bort.