Spara och visa bokmärken för webbsidor

Du kan spara webbsidor som du vill besöka igen genom att skapa bokmärken.

Lägga till ett bokmärke

Välj enhet och läs mer om hur du infogar ett bokmärke för en webbsida: På datorn

Klicka på stjärnan längst till höger i adressfältet. Den kan se ut så här Bookmark eller så här Bookmark.

Du kan även göra något av följande:

1. Öppna Chrome-menyn Chrome menu > Bokmärken > Lägg till ett bokmärke för denna sida.
  2. Dra hänglåset Lock eller sidsymbolenBlank page icon i webbadressfältet högst upp på sidan till bokmärkesfältet.
  3. Tryck på Ctrl+D eller ⌘+D.
På en Android-enhet

På en mobil

1. Öppna Chrome-menyn More.
  2. Tryck på stjärnan Bookmark.
  3. Valfritt: Om du vill redigera bokmärkets namn och webbadress eller ändra mapp trycker du på Redigera i fältet längst ner.
  4. När du är klar trycker du på bockmarkeringen .

På en surfplatta

1. Tryck på stjärnan Bookmark i adressfältet högst upp.
  2. Valfritt: Om du vill redigera bokmärkets namn och webbadress eller ändra mapp trycker du på Redigera i fältet längst ner.
  3. När du är klar trycker du på bockmarkeringen .
iPhone och iPad

På en iPhone

1. Öppna Chrome-menyn More.
  2. Tryck på stjärnan Bookmark.
  3. Valfritt: Redigera bokmärkets namn och webbadress eller ändra mapp om det behövs.
  4. Tryck på Spara.

På en iPad

1. Tryck på stjärnan Bookmark i adressfältet.
  2. Redigera bokmärkets namn och webbadress om det behövs.
  3. Valfritt: Välj en mapp eller skapa en ny.
  4. Tryck på Spara.

Visa dina bokmärken

Välj enhet för att ta reda på var du hittar dina bokmärken: På datorn

Du kan visa dina bokmärken på tre ställen:

• Bokmärkesfältet: Bokmärkesfältet är inaktiverat som standard. Du kan ändra inställningarna så att bokmärkesfältet visas på alla sidor.
  • Bokmärkesmenyn: Den här listan med bokmärken når du via Chrome-menyn Chrome menu > Bokmärken.
  • Bokmärkeshanteraren: Med bokmärkeshanteraren kan du enkelt besöka dina bokmärken igen. Klicka på Chrome-menyn Chrome menu > Bokmärken > Bokmärkeshanteraren.
Mobila enheter

Bokmärken i mobilen

När du öppnar bokmärken på en mobil enhet visas bara bokmärkena i mobilen som standard.

1. Öppna Chrome-menyn Chrome menu > Bokmärken.
  2. Tryck på bokmärket som du vill besöka.

Bokmärken som du har sparat på datorn

Så här hittar du bokmärken som du har sparat på datorn:

1. Öppna Chrome-menyn Chrome menu > Bokmärken.
  2. Öppna mappen Bokmärken på skrivbordet eller Övriga bokmärken.
  3. Tryck på bokmärket som du vill besöka.

Om du vill dela bokmärken på datorn och mobila enheter loggar du in i Chrome på varje enhet. De bokmärken som du lägger till därefter synkroniseras då med ditt Google-konto.

Ordna, redigera eller importera bokmärken