Bladwijzers van webpagina's opslaan en weergeven

Door bladwijzers te maken kunt u webpagina's opslaan die u later graag opnieuw wilt weergeven.

Een bladwijzer toevoegen

Kies uw apparaat om te zien hoe u een bladwijzer voor een webpagina kunt maken:

Computer

Klik aan de rechterkant van uw adresbalk op het sterpictogram. Dit kan er zo Bookmark of zo Bookmark uitzien.

U kunt ook een van de volgende dingen doen:

1. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram dat u ziet: Menu Menu of Meer Meer.
  2. Klik op Bladwijzers > Bladwijzer voor deze pagina toevoegen.
  3. Ga naar de webadresbalk boven aan de pagina en zoek naar het slot Lock of de pagina Lege pagina. Sleep een van de twee naar bladwijzerbalk.
  4. Druk op Ctrl+D of ⌘+D.
Mobiel apparaat

Op een telefoon

1. Open het Chrome-menu Meer.
  2. Tik op het sterpictogram Bookmark.
  3. Optioneel: als u de naam en URL van de bladwijzer wilt bewerken of de map wilt wijzigen, gaat u naar de balk onderaan en tikt u op Bewerken.
  4. Wanneer u klaar bent, tikt u op het vinkje.

Op een tablet

1. Tik in de adresbalk bovenaan op het sterpictogram Bookmark.
  2. Optioneel: als u de naam en URL van de bladwijzer wilt bewerken of de map wilt wijzigen, gaat u naar de balk onderaan en tikt u op Bewerken.
  3. Wanneer u klaar bent, tikt u op het vinkje.

Uw bladwijzers weergeven

Voor meer informatie over waar u uw bladwijzers kunt vinden, kiest u uw apparaat:

Computer

U kunt uw bladwijzers op drie plaatsen bekijken:

• Bladwijzerbalk: De bladwijzerbalk is standaard uitgeschakeld. U kunt uw instellingen wijzigen zodat de bladwijzer op elke pagina wordt weergegeven.
  • Bladwijzermenu: U krijgt toegang tot deze lijst met bladwijzers via het Chrome-menu (Menu of Meer) > Bladwijzers.
  • Bladwijzerbeheer: Bladwijzerbeheer maakt het eenvoudiger om naar uw bladwijzers terug te keren. U vindt deze door op het Chrome-menu (Menu of op Meer) > Bladwijzers > Bladwijzerbeheer te klikken.
Mobiele apparaten

Mobiele bladwijzers

Standaard worden bij Bladwijzers op uw mobiele apparaat alleen uw mobiele bladwijzers weergegeven.

1. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram dat u ziet: Menu Menu of Meer Meer.
  2. Klik op Bladwijzers.
  3. Tik op de bladwijzer die u wilt bezoeken.

Bladwijzers die u op een computer heeft opgeslagen

Volg deze stappen voor toegang tot de bladwijzers die u op een computer heeft opgeslagen:

1. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram dat u ziet: Menu Menu of Meer Meer.
  2. Klik op Bladwijzers.
  3. Open de map 'Desktopbladwijzers' of 'Andere bladwijzers'.
  4. Klik op de bladwijzer die u wilt bezoeken.

Als u bladwijzers wilt delen op uw verschillende computers en mobiele apparaten, log dan in op elk apparaat bij Chrome. Hiermee worden uw toekomstige bladwijzers in uw Google-account opgeslagen.

Uw bladwijzers organiseren, bewerken of importeren

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.