Bladwijzers van webpagina's opslaan en weergeven

Sla de webpagina's die u opnieuw wilt bezoeken op door ze als bladwijzer in te stellen.

Een bladwijzer toevoegen

Voor meer informatie over het instellen van een bladwijzer voor een webpagina, kiest u uw apparaat: computer

Klik aan de rechterkant van uw adresbalk op het sterpictogram. Dit kan er zo Bookmark of zo Bookmark uitzien.

U kunt ook een van de volgende handelingen uitvoeren:

1. Ga naar het Chrome-menu Chrome menu > Bladwijzers > Bladwijzer instellen voor deze pagina.
  2. Ga naar de webadresbalk boven aan de pagina en zoek het slotpictogram Lock of het paginapictogram Blank page icon. Sleep een van beide naar de bladwijzerbalk.
  3. Druk op Ctrl+D of ⌘+D.
Android-apparaat

Op een telefoon

1. Open het Chrome-menu More.
  2. Tik op het sterpictogram Bookmark.
  3. Optioneel: als u de naam en URL van de bladwijzer wilt bewerken of de map wilt wijzigen, gaat u naar de balk onderaan en tikt u op Bewerken.
  4. Wanneer u klaar bent, tikt u op het vinkje.

Op een tablet

1. Tik in de adresbalk bovenaan op het sterpictogram Bookmark.
  2. Optioneel: als u de naam en URL van de bladwijzer wilt bewerken of de map wilt wijzigen, gaat u naar de balk onderaan en tikt u op Bewerken.
  3. Wanneer u klaar bent, tikt u op het vinkje.
iPhone en iPad

Op een iPhone

1. Open het Chrome-menu More.
  2. Tik op het sterpictogram Bookmark.
  3. Optioneel: bewerk indien nodig de naam en URL van de bladwijzer of wijzig de map.
  4. Tik op Opslaan.

Op een iPad

1. Tik in de adresbalk op het sterpictogram Bookmark.
  2. Bewerk zo nodig de naam en URL van de bladwijzer.
  3. Optioneel: kies een bestaande map of maak een nieuwe.
  4. Tik op Opslaan.

Uw bladwijzers weergeven

Voor meer informatie over waar u uw bladwijzers kunt vinden, kiest u uw apparaat: computer

U kunt uw bladwijzers op drie plaatsen bekijken:

• Bladwijzerbalk: de bladwijzerbalk is standaard uitgeschakeld. U kunt uw instellingen wijzigen zodat de bladwijzerbalk op elke pagina wordt weergegeven.
  • Bladwijzermenu: u kunt toegang krijgen tot deze lijst met bladwijzers via het Chrome-menu Chrome menu > Bladwijzers.
  • Bladwijzerbeheer: bladwijzerbeheer maakt het eenvoudiger om naar uw bladwijzers terug te keren. Voor toegang tot deze optie klikt u op het Chrome-menu Chrome menu > Bladwijzers > Bladwijzerbeheer.
Mobiele apparaten

Mobiele bladwijzers

Standaard worden bij Bladwijzers op uw mobiele apparaat alleen uw mobiele bladwijzers weergegeven.

1. Open het Chrome-menu Chrome menu > Bladwijzers.
  2. Tik op de bladwijzer die u wilt bezoeken.

Bladwijzers die u op een computer heeft opgeslagen

Volg deze stappen voor toegang tot de bladwijzers die u op een computer heeft opgeslagen:

1. Open het Chrome-menu Chrome menu > Bladwijzers.
  2. Open de map 'Desktopbladwijzers' of 'Andere bladwijzers'.
  3. Tik op de bladwijzer die u wilt bezoeken.

Als u bladwijzers wilt delen op uw verschillende computers en mobiele apparaten, log dan in op elk apparaat bij Chrome. Hiermee worden uw toekomstige bladwijzers in uw Google-account opgeslagen.

Uw bladwijzers organiseren, bewerken of importeren

Laura is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat feedback over de pagina voor haar achter.