Een webpagina als bladwijzer toevoegen

Sla de webpagina's die u opnieuw wilt bezoeken op door ze als bladwijzer in te stellen.

Een bladwijzer toevoegen

Kies uw apparaat voor meer informatie over het toevoegen van een bladwijzer voor een webpagina:

Computer

Als u een webpagina als bladwijzer wilt instellen, klikt u op het sterpictogram aan het eind van de adresbalk. Deze kan er als volgt uitzien Bookmark of Bookmark.

U kunt ook een van de volgende handelingen uitvoeren:

• Ga naar het Chrome-menu Chrome menu > Bladwijzers > Bladwijzer instellen voor deze pagina.
  • Sleep het pictogram van het slotje Lock of van de pagina Blank page icon vanaf de URL naar de bladwijzerbalk.
  • Druk op Ctrl+D (Mac: ⌘-D).
Android-apparaat

Op een telefoon

1. Open het Chrome-menu.
    Dit kan een pictogram of een toets op uw telefoon zijn. Ze zien er uit als Menu of Menu.
  2. Tik op het sterpictogram Bookmark.
  3. Bewerk zo nodig de naam en URL van de bladwijzer.
  4. Optioneel: kies een bestaande map of maak een nieuwe.
  5. Tik op Opslaan.

Op een tablet

1. Tik in de adresbalk op het sterpictogram Bookmark.
  2. Bewerk zo nodig de naam en URL van de bladwijzer.
  3. Optioneel: kies een bestaande map of maak een nieuwe.
  4. Tik op Opslaan.
iPhone of iPad

Op een iPhone

1. Open het Chrome-menu Chrome menu.
  2. Tik boven aan het menu op het sterpictogram .
  3. Bewerk zo nodig de naam en URL van de bladwijzer.
  4. Optioneel: kies een bestaande map of maak een nieuwe.
  5. Tik op Opslaan.

Op een iPad

1. Tik in de adresbalk op het sterpictogram Bookmark.
  2. Bewerk zo nodig de naam en URL van de bladwijzer.
  3. Optioneel: kies een bestaande map of maak een nieuwe.
  4. Tik op Opslaan.

Uw bladwijzers weergeven

Kies uw apparaat voor meer informatie over de toegang tot uw bladwijzers:

Computer

U kunt uw bladwijzers op drie plaatsen weergeven:

• Bladwijzerbalk: de bladwijzerbalk is standaard uitgeschakeld maar wordt altijd weergegeven op de pagina 'Nieuw tabblad'. U kunt uw instellingen wijzigen zodat de bladwijzerbalk op elke pagina wordt weergegeven.

• Bladwijzermenu: deze lijst met bladwijzers kan worden geopend via uw menu. Voor toegang tot de lijst klikt u op het Chrome-menu Chrome menu > Bladwijzers.

• Bladwijzerbeheer: bladwijzerbeheer maakt het eenvoudiger om naar uw bladwijzers terug te keren. Voor toegang tot deze optie klikt u op het Chrome-menu Chrome menu > Bladwijzers > Bladwijzerbeheer.
Mobiele apparaten

Mobiele bladwijzers

Standaard worden bij 'Bladwijzers' op uw mobiele apparaat alleen uw mobiele bladwijzers weergegeven.

1. Open het Chrome-menu > Bladwijzers.
  2. Tik op de bladwijzer die u wilt bezoeken.

Bureaublad en andere bladwijzers

1. Open het Chrome-menu > Bladwijzers.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op 'Bladwijzers' (grijs).
  3. Open de map 'Bladwijzers op bureaublad' of 'Andere bladwijzers'.
  4. Tik op de bladwijzer die u wilt bezoeken.

Als u uw bladwijzers op meerdere platforms wilt delen, logt u in op Chrome op elk apparaat. Vanaf nu worden uw bladwijzers naar uw Google-account gesynchroniseerd.

Uw bladwijzers, organiseren, bewerken of importeren