Bladwijzers van webpagina's opslaan en weergeven

Sla de webpagina's die u opnieuw wilt bezoeken op door ze als bladwijzer in te stellen.

Een bladwijzer toevoegen

Kies uw apparaat voor meer informatie over het toevoegen van een bladwijzer voor een webpagina:

Computer

Klik aan de rechterkant van uw adresbalk op het sterpictogram. Dit kan er als volgt uitzien: Bookmark of Bookmark.

U kunt ook een van de volgende handelingen uitvoeren:

• Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzer instellen voor deze pagina.
  • Bovenaan, naast het webadres, ziet u Vergrendelen Vergrendelen of Pagina Lege pagina. Sleep een van beide naar de bladwijzerbalk.
  • Druk op Ctrl + d (Windows of Linux) of ⌘ + d (Mac).
Mobiel apparaat

Op een telefoon

1. Open de Chrome-app Chrome.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Tik op Ster Ster toevoegen.
  4. Optioneel: als u de naam en URL van de bladwijzer wilt bewerken of de map wilt wijzigen, gaat u naar de balk onderaan en tikt u op Bewerken.
  5. Tik op Terug Terug wanneer u klaar bent.

Op een tablet

1. Tik bovenaan, naast het webadres, op Ster Ster toevoegen.
  2. Optioneel: als u de naam en URL van de bladwijzer wilt bewerken of de map wilt wijzigen, gaat u naar de balk onderaan en tikt u op Bewerken.
  3. Tik op Terug Terug wanneer u klaar bent.

Uw bladwijzers weergeven

Voor meer informatie over waar u uw bladwijzers kunt vinden, kiest u uw apparaat:

Computer

U kunt uw bladwijzers op drie plaatsen bekijken:

• Bladwijzerbalk: De bladwijzerbalk is standaard uitgeschakeld. U kunt uw instellingen wijzigen zodat de bladwijzerbalk op elke pagina wordt weergegeven.
  • Bladwijzermenu: U kunt toegang krijgen tot deze lijst met bladwijzers via Meer Meer en vervolgens Bladwijzers.
  • Bladwijzerbeheer: Bladwijzerbeheer maakt het eenvoudiger om naar uw bladwijzers terug te keren. Klik op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzerbeheer.
Mobiele apparaten

Mobiele bladwijzers

Standaard worden bij Bladwijzers op uw mobiele apparaat alleen uw mobiele bladwijzers weergegeven.

1. Open de Chrome-app Chrome.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Tik op Bladwijzers.
  4. Tik op de bladwijzer die u wilt bezoeken.

Bladwijzers die u op een computer heeft opgeslagen

Volg deze stappen voor toegang tot de bladwijzers die u op een computer heeft opgeslagen:

1. Open de Chrome-app Chrome.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Tik op Bladwijzers.
  4. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu.
  5. Open de map met de bladwijzer die u wilt bezoeken.
  6. Tik op de bladwijzer die u wilt bezoeken.

Als u bladwijzers wilt delen op uw verschillende computers en mobiele apparaten, log dan in op elk apparaat bij Chrome. Door in te loggen, worden toekomstige bladwijzers gesynchroniseerd met uw Google-account.

Gerelateerde links

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.