Bladwijzers van webpagina's opslaan en weergeven

Sla de webpagina's die u opnieuw wilt bezoeken op door ze als bladwijzer in te stellen.

Een bladwijzer toevoegen

Klik rechts van de adresbalk op de Ster Bookmark of Bookmark.

U kunt ook een van de volgende handelingen uitvoeren:

• Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzer instellen voor deze pagina.
  • Klik links van het webadres op het pictogram dat u ziet: Vergrendelen Vergrendelen, Informatie Informatie of Waarschuwing Waarschuwing. Sleep een hiervan naar de bladwijzerbalk.
  • Druk op Ctrl + d (Windows of Linux) of ⌘ + d (Mac).

Uw bladwijzers weergeven

U kunt uw bladwijzers op drie plaatsen weergeven:

• Bladwijzerbalk: De bladwijzerbalk is standaard uitgeschakeld. U kunt uw instellingen wijzigen zodat de bladwijzerbalk op elke pagina wordt weergegeven.
  • Bladwijzermenu: U kunt toegang krijgen tot deze lijst met bladwijzers via Meer Meer en vervolgens Bladwijzers.
  • Bladwijzerbeheer: Bladwijzerbeheer maakt het eenvoudiger om naar uw bladwijzers terug te keren. Klik op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzerbeheer.

Gerelateerde links

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.