Lösa problemet Oj, ett fel har uppstått och andra problem med att läsa in sidor

Om felsidan Oj, ett fel uppstod visas i stället för en webbsida innebär det att det inte går att läsa in sidan i Chrome. Det kan även hända att sidan läses in långsamt eller inte öppnas alls.

Testa lösningarna nedan.

Uppdatera sidan

Vanligtvis kan du lösa problemet genom att läsa in sidan igen.

• Dator: Klicka på Läs in igen Hämta igen uppe till vänster.
  • Mobil enhet: Tryck på Mer Mer och sedan Läs in igen Hämta igen uppe till höger.

Om det inte fungerade …

Steg 1: Kontrollera internetanslutningen

Se till att enheten är ansluten till ett datanätverk eller Wi-Fi.

Steg 2: Rensa cacheminnet

Det kan hända att Chrome har lagrat information som hindrar att sidan läses in ordentligt.

Rensa cacheminnet och ta bort cookies och testa sedan att läsa in sidan på nytt.

Steg 3: Stäng andra flikar, tillägg och appar

Minnet i enheten kan ha tagit slut, vilket gör att den inte kan läsa in webbplatsen och samtidigt köra appar, tillägg och program.

Frigöra minne

• Stäng alla flikar utom den som visar ett felmeddelande.
  • Avsluta andra appar och program som körs och pausa nedladdningar av appar och filer.
  • Avinstallera onödiga tillägg från Chrome på datorn. Läs mer om hur du avinstallerar tillägg.

Uppdatera sidan på fliken som visar ett felmeddelande.

Steg 4: Starta om enheten

Ibland kan program eller appar förhindra att en sida läses in ordentligt

1. Starta om datorn eller den mobila enheten.
  2. Testa att läsa in sidan igen.

Steg 5: Uppdatera Chrome

1. Öppna Chrome.
  2. Klicka på Mer Mer högst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Om till vänster.
  5. Chrome kontrollerar automatiskt om det finns en uppdatering (det kanske dröjer några sekunder innan den visas).
    • Om det finns en uppdatering visas anvisningar du ska följa.
    • Om inga anvisningar visas är din version av Chrome uppdaterad.

Steg 6: Sök efter skadlig programvara

Om du använder Windows kan du hitta och ta bort oönskade program med hjälp av Chrome Cleanup Tool.

Om du använder en Mac eller Linux-dator läser du våra förslag på hur du kan identifiera och bli av med oönskad programvara.

Fungerar det fortfarande inte?

Om andra webbplatser läses in normalt men en webbplats kraschar kan det vara den som orsakar problemet.

Du kan också få hjälp genom att göra ett inlägg i hjälpforumet för Chrome.

Felkoder för webbsidor i Chrome

Följande felkoder betyder att det är problem med att öppna webbsidan.

Åtgärda problemet genom att följa felsökningsstegen ovan.

• Oj, ett fel har uppstått: Det går inte att läsa in webbsidan du vill visa i Chrome.
  • ERR_NAME_NOT_RESOLVED: Värdnamnet (webbadress) finns inte.
  • ERR_INTERNET_DISCONNECTED: Enheten är inte ansluten till internet.
  • ERR_CONNECTION_TIMED_OUT eller ERR_TIMED_OUT: Det tog för lång tid att ansluta webbsidan. Internetanslutningen kan vara för långsam, eller så kan webbsidan vara för upptagen.
  • ERR_CONNECTION_RESET: Något hände som avbröt anslutningen till webbsidan.
  • ERR_NETWORK_CHANGED: Enheten kopplades från nätverket eller anslöt till ett nytt nätverk när sidan lästes in.
  • ERR_CONNECTION_REFUSED: Webbsidan tillät inte Chrome att ansluta.
  • ERR_CACHE_MISS: Webbsidan kräver att du skickar in uppgifter som du angav tidigare.
  • ERR_EMPTY_RESPONSE: Webbplatsen skickade ingen data och ligger kanske nere.
  • ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR: Webbsidan har skickat data som Chrome inte förstår.
  • BAD_SSL_CLIENT_AUTH_CERT: Inloggning på webbplatsen (till exempel en bank eller arbetswebbplats) fungerar inte på grund av ett felaktigt klientcertifikat.