Lösa problemet ”Oj, ett fel har uppstått” som får sidan att krascha

Om felsidan ”Oj, ett fel uppstod” visas innebär det att Chrome har problem med att läsa in webbsidan du försöker visa. Testa de möjliga lösningarna nedan.

Uppdatera sidan

Vanligtvis kan du uppdatera sidan för att lösa problemet.

• På datorn: Klicka på uppdateringsknappen högt upp till vänster.
  • På en mobil enhet: Tryck på Chrome-menyn Chrome menu högt uppe till höger > Uppdatera. Eller dra sidan nedåt och släpp.

Stäng andra flikar

Det kan hända att datorn inte har tillräckligt med minne kvar för att läsa in webbplatsen. Det krävs minne för att datorer ska kunna köra appar, tillägg och program. Om det inte finns tillräckligt med minne kan de köras långsamt eller avslutas helt.

Stäng alla flikar utom den där felmeddelandet ”Oj, ett fel har uppstått” visas och testa att läsa in fliken på nytt.

Starta om enheten

Ibland kan andra program eller appar hindra att en sida läses in ordentligt.

Stäng av datorn eller den mobila enheten och slå på den igen. Testa sedan att läsa in sidan på nytt.

Fungerar det fortfarande inte?

Om de flesta webbplatserna läses in normalt men en webbplats kraschar kan det vara den som orsakar problemet. Klicka på knappen Skicka feedback på sidan ”Oj, ett fel har uppstått”, eller ange problemet i ett inlägg i Chromes hjälpforum.