Løs «Å nei!»-sidekrasj og andre feil med innlasting av sider

Hvis du ser «Æsj!»-feilen eller en annen feilkode i stedet for en nettside, har Chrome problemer med å laste inn nettsiden. Det kan også hende siden lastes inn langsomt eller ikke åpnes i det hele tatt.

Hvis du får en feilmelding om sideinnlasting, følger du fremgangsmåten under for å løse problemet. Du kan begynne med å laste inn siden på nytt.

Last inn siden på nytt

Vanligvis kan du løse feilen ved å laste inn siden på nytt.

Trykk på Mer Mer og så Last inn på nytt Last inn på nytt.

Hvis det ikke løste problemet

Trinn 1: Sjekk internettilkoblingen

Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til Wi-Fi eller mobildata.

Prøv å laste inn fanen med feilen på nytt.

Trinn 2: Tøm bufferen

Chrome kan ha lagret informasjon som hindrer at siden lastes inn.

Åpne siden i et inkognitovindu

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Ny inkognitofane .
  3. Prøv å laste inn siden i inkognitofanen. Hvis den lastes inn, tømmer du bufferen og sletter informasjonskapslene.

Tøm bufferen og slett informasjonskapslene

1. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger.
  2. Trykk på Personvern og sikkerhet og så Slett nettlesingsdata.
  3. Velg Alle datoer ved siden av «Tidsperiode».
  4. Velg Informasjonskapsler og data fra nettsteder samt Bufrede bilder og filer. Fjern avmerkingen for de andre datatypene.
  5. Trykk på Slett data.
  6. Prøv å laste inn fanen med feilen på nytt.

Trinn 3: Lukk andre faner og apper

Det kan hende enheten din har gått tom for minne og derfor ikke kan laste inn nettstedet samtidig som den kjører appene dine.

1. Frigjør minne:
    • Lukk alle faner bortsett fra den som viser feilmeldingen.
    • Avslutt andre apper som kjører, og sett alle app- og filnedlastinger på pause.
  2. Prøv å laste inn fanen med feilen på nytt.

Virker det fortsatt ikke?

Trinn 4: Start telefonen eller nettbrettet på nytt

Apper kan iblant hindre sider i å lastes inn.

1. Start telefonen eller nettbrettet på nytt.
  2. Prøv å laste inn siden på nytt.
Trinn 5: Oppdater Chrome
  1. På Android-enheten eller -nettbrettet åpner du Google Play-butikken Google Play.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny Meny og så Mine apper og spill. Apper med tilgjengelige oppdateringer er oppført under «Oppdateringer».
  3. Gå til «Oppdateringer», og se etter Chrome Chrome.
  4. Hvis Chrome er oppført, trykker du på Oppdater for å installere.
  5. Etter at oppdateringen er fullført, kan du prøve å laste inn fanen med feilen på nytt.
Sideinnlasting – feilkoder og problemer

Feilkodene nedenfor betyr at siden ikke kunne åpnes.

• «Å nei!»: Chrome har problemer med å laste inn siden.
  • ERR_NAME_NOT_RESOLVED: Vertsnavnet (nettadressen) finnes ikke.
  • ERR_INTERNET_DISCONNECTED: Enheten er ikke koblet til Internett.
  • ERR_CONVERSATION_TIMED_OUT eller ERR_TIMED_OUT: Det tok for lang tid å koble til siden. Internett-tilkoblingen kan være for treg, eller nettsiden kan være for opptatt.
  • ERR_CONNECTION_RESET: Det skjedde noe som avbrøt tilkoblingen til nettsiden.
  • ERR_NETWORK_CHANGED: Enheten ble koblet fra nettverket eller koblet til et nytt nettverk under innlasting av siden.
  • ERR_CONNECTION_REFUSED: Nettsiden lot ikke Chrome koble til.
  • ERR_CACHE_MISS: Nettsiden krever at du sender inn informasjonen du skrev inn tidligere, på nytt.
  • ERR_EMPTY_RESPONSE: Nettstedet har ikke sendt noen data, og det kan være nede.
  • ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR: Siden sendte data som Chrome ikke forstår.
  • ERR_BAD_SSL_CLIENT_AUTH_CERT: Pålogging på nettstedet (for eksempel nettstedet til banken eller arbeidsplassen din) fungerer ikke på grunn av en feil med et klientsertifikat.

For å se en fullstendig liste over feilkoder, gå til chrome://network-errors/.

Du kan også støte på ett eller flere av disse problemene:

• Nettstedet svarer ikke.
  • Nettstedet lastes ikke inn.
  • HTTPS-nettstedet lastes ikke inn.
  • Ett eller flere bilder lastes ikke inn.
  • En ny fane lastes ikke inn.

Få mer hjelp

• Hvis andre nettsteder åpnes som de skal, men ett spesifikt nettsted krasjer, kan det hende det er dette nettstedet som er årsaken til problemet:
    • Hvis du prøver å laste inn nettstedet på nytt og det ikke åpnes, kan du gi oss beskjed ved å klikke på Send tilbakemelding.
    • Slå på automatisk feilrapportering for å hjelpe oss med å løse problemer med sidekrasj raskere. Eventuelt kan du rapportere problemet til Chrome.
    • Kontakt eieren av nettstedet for å rapportere problemet.
  • Få hjelp fra eksperter i hjelpeforumet for Chrome.