Solucionar els bloquejos de la pàgina "Oh, no!" i altres errors en carregar la pàgina

Si veieu l'error "Oh, no!" o un altre codi d'error en lloc d'una pàgina web, vol dir que Chrome té problemes per carregar-la. És possible que també noteu que la pàgina tarda a carregar-se o que no s'obre.

Problemes i codis d'error en carregar la pàgina

Els codis d'error següents volen dir que hi ha un problema en obrir la pàgina.

• "Oh, no!": Chrome té problemes per carregar la pàgina.
  • ERR_NAME_NOT_RESOLVED: el nom d'amfitrió (l'adreça web) no existeix.
  • ERR_INTERNET_DISCONNECTED: el dispositiu no està connectat a Internet.
  • ERR_CONNECTION_TIMED_OUT o ERR_TIMED_OUT: la pàgina ha tardat massa temps a connectar-se. És possible que la vostra connexió a Internet sigui massa lenta o que la pàgina web estigui molt ocupada.
  • ERR_CONNECTION_RESET: alguna cosa ha interromput la vostra connexió a la pàgina.
  • ERR_NETWORK_CHANGED: el dispositiu s'ha desconnectat de la xarxa o s'ha connectat a una altra xarxa mentre la pàgina es carregava.
  • ERR_CONNECTION_REFUSED: la pàgina no ha deixat que Chrome es connecti.
  • ERR_CACHE_MISS: la pàgina necessita que torneu a enviar informació que heu introduït prèviament.
  • ERR_EMPTY_RESPONSE: el lloc web no ha enviat dades i pot ser que no funcioni.
  • ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR: la pàgina ha enviat dades que Chrome no entén.
  • BAD_SSL_CLIENT_AUTH_CERT: l'inici de sessió al lloc web (per exemple, el lloc web d'un banc o de la feina) no funciona a causa d'un certificat de client que conté errors.

És possible que també vegeu un o diversos problemes com aquests:

• No es pot accedir a un lloc web.
  • No s'obre un lloc web.
  • No s'obre un lloc web HTTPS.
  • No es carrega una foto.
  • No es carrega una pestanya nova.

Per resoldre'ls, seguiu aquests passos.

Per resoldre un error, proveu les solucions següents.

Tornar a carregar la pàgina

Normalment, l'error se soluciona en tornar a carregar la pàgina.

A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Si això no funciona…

Pas 1: comproveu la connexió a Internet

Assegureu-vos que l'ordinador estigui connectat a la Wi-Fi o a una xarxa amb fil.

Proveu de tornar a carregar la pestanya en què veieu l'error.

Pas 2: esborreu la memòria cau

És possible que Chrome tingui informació emmagatzemada que impedeixi que la pàgina es carregui.

Obrir la pàgina en una finestra d'incògnit

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Finestra d'incògnit nova.
  3. Proveu d'obrir la pàgina a la finestra d'incògnit. Si s'obre, esborreu la memòria cau i les galetes.

Esborrar la memòria cau i les galetes

1. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació,​ Més eines i, a continuació, Esborra les dades de navegació.
  2. Al costat de l'opció "Interval de temps", seleccioneu Tot el període.
  3. Seleccioneu Imatges i fitxers emmagatzemats a la memòria cau i Galetes i altres dades dels llocs web. Desmarqueu els altres tipus de dades.
  4. Feu clic a Esborra les dades.
  5. Proveu de tornar a carregar la pestanya en què veieu l'error.

Pas 3: tanqueu la resta de pestanyes, extensions i aplicacions

És possible que el dispositiu s'hagi quedat sense memòria i no pugui carregar el lloc web al mateix temps que executa aplicacions, extensions i programes.

1. Allibereu memòria seguint aquests passos:
    • Tanqueu totes les pestanyes excepte la que mostra el missatge d'error.
    • Tanqueu altres aplicacions o programes que estiguin en execució i poseu en pausa totes les baixades d'aplicacions o de fitxers.
    • Desinstal·leu les extensions de Chrome que no necessiteu. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions. Feu clic a Suprimeix a les extensions que no feu servir.
  2. Proveu de tornar a carregar la pestanya en què veieu l'error.

Continueu tenint problemes?

Pas 4: reinicieu l'ordinador

De vegades hi ha programes o aplicacions que impedeixen que una pàgina es carregui.

1. Reinicieu l'ordinador.
  2. Proveu de carregar la pàgina de nou.
Pas 5: actualitzeu Chrome
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i, a continuació, Sobre Chrome.
  4. Chrome comprovarà si hi ha alguna actualització disponible. És possible que hàgiu d'esperar una estona per veure-la.
    • Si hi ha alguna actualització, veureu l'opció Reinicia. Després de reiniciar, proveu de tornar a carregar la pestanya en què es mostra l'error.
    • Si no n'hi ha cap, vol dir que teniu la versió de Chrome actualitzada.
Pas 6: comproveu si hi ha programari no desitjat

Si feu servir Windows, utilitzeu l'Eina per netejar Chrome per cercar i suprimir el programari no desitjat.

Si feu servir un ordinador Mac o Linux, consulteu els nostres suggeriments per detectar el programari no desitjat i desfer-vos-en.

Després de suprimir el programari no desitjat, proveu de tornar a carregar la pestanya en què veieu l'error.

Obtenir més ajuda

• Si altres llocs web s'obren correctament, però un falla, és possible que aquest lloc web sigui la causa del problema.
  • Obteniu ajuda d'experts al Fòrum d'ajuda de Chrome.