Tjek, om et website anvender en sikker forbindelse

Chrome hjælper dig med at browse mere sikkert ved at advare dig, når den registrerer et website, der kan være usikkert at besøge. Hvis et website ikke er sikkert, ændrer Chrome ikonet ud for websiteadressen.

1. Åbn en webside i Chrome.
  2. Du kan se, hvor sikkert et website er, ved at tjekke symbolet for sikkerhedsstatus til venstre for webadressen:
    • Default (Secure) Standard (sikker)
    • Se websiteoplysninger Oplysninger eller Ikke sikker
    • Farlig Ikke sikker eller Farlig
  3. Klik på ikonet for at se en oversigt over websitets privatlivsoplysninger og tilladelser.

Tips!

• Hvis du vil have Chrome til at spørge dig, før du bruger en usikker forbindelse, skal du aktivere Brug altid sikre forbindelser.
  • Hvis Brug altid sikre forbindelser er aktiveret, og et website ikke understøtter HTTPS, viser Chrome advarslen "Forbindelsen er ikke sikker". Få flere oplysninger om Brug altid sikre forbindelser.

Hvad hvert sikkerhedssymbol betyder

Disse symboler viser, om Chrome har oprettet en sikker og privat forbindelse til et website eller ej.

Default (Secure) Standard (sikker)

Oplysninger, du sender eller modtager via websitet, er private og deles ikke med andre parter.

Selv når du opretter forbindelse til et website på en sikker måde, skal du altid være forsigtig med at dele følsomme eller personlige oplysninger. Tjek navnet på websitet i adresselinjen for at sikre dig, at du er på det website, du vil besøge.

Se websiteoplysninger Oplysninger eller Ikke sikker

Websitet anvender ikke en privat forbindelse. Andre kan muligvis se eller ændre de oplysninger, du sender eller modtager via dette website.

Websiteejeren skal beskytte websitet og dine data med HTTPS for at løse dette problem.

Farlig Ikke sikker eller Farlig

Vi fraråder, at du indtaster private eller personlige oplysninger på denne side. Undlad at bruge websitet, hvis det er muligt.

Ikke sikker: Vær forsigtig, hvis du fortsætter. Der er noget galt med privatlivsbeskyttelsen på forbindelsen til dette website. Andre kan muligvis se de oplysninger, du sender eller modtager via dette website.

Farlig: Brug ikke dette website. Hvis din skærm viser en rød advarsel, der fylder hele siden, har Beskyttet browsing markeret websitet som usikkert. Websitet kan misbruge alle de oplysninger, det modtager, og kan potentielt forsøge at installere skadelig software på din computer. Hvis du bruger dette website, bringer du dit privatliv og din sikkerhed i fare.

Ret fejlen "Din forbindelse er ikke privat"
Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Din forbindelse er ikke privat", der fylder hele siden, er der et problem med websitet, netværket eller din enhed. Se, hvordan du finder og retter fejl af typen "Din forbindelse er ikke privat".
Administrer enhedscertifikater på Mac og i Windows

Chrome godkender og beskytter HTTPS-forbindelser ved hjælp af websitecertifikater. Disse certifikater krypterer linket mellem et website og din browser.

Chrome-rodprogrammet viser de rodcertifikater, som Chrome har tillid til i forhold til at godkende HTTPS-websites. Få flere oplysninger om Chrome-rodprogrammet.

Chrome tilføjer tilpassede rodcertifikater fra de certifikater, der bruges af din computers operativsystem. Sådan gennemgår du certifikaterne på din enhed:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Privatliv og sikkerhed og derefter Sikkerhed.
  4. Under "Avanceret" skal du klikke på Administrer enhedscertifikater.