We've gotten reports about some users being signed out of their accounts unexpectedly. We're investigating, but not to worry: there is no indication that this is connected to any phishing or account security threats. Please try to sign-in again at accounts.google.com and if you cannot remember your password, please use this link to recover your password. If you use 2-Step Verification, there may have been a delay in receiving your SMS code. Please try again or use backup codes.

Kontrollér, om forbindelsen til et website er sikker

Hvis du vil se, om et website er sikkert at besøge, kan du se efter sikkerhedsoplysninger om websitet. Chrome advarer dig, hvis du ikke kan besøge websitet på forsvarlig vis eller uden at blive registreret.

1. Åbn en side i Chrome på din computer.
  2. Hvis du vil se hvor sikkert et website er, kan du tjekke sikkerhedsstatus for det pågældende website til venstre for webadressen:
    • Lås Sikker
    • Info Info eller Ikke sikker
    • Advarsel Ikke sikker eller Farlig
  3. Klik på ikonet for at se oplysninger og tilladelser for websitet. Øverst på panelet vises en oversigt over, hvor privat Chrome mener, at forbindelsen er.

Hvad hvert sikkerhedssymbol betyder

Disse symboler fortæller, hvor sikkert det er at besøge et website. De fortæller, om et website har et sikkerhedscertifikat, om Chrome har tillid til certifikatet, og om Chrome har en privat forbindelse til et website.

Lås Sikker

De oplysninger, du sender til websitet, er private.

Selvom du ser dette ikon, skal du altid være forsigtig med at dele private oplysninger. Kontrollér adresselinjen, så du er sikker på, at du er på det website, du vil besøge.

Info Info eller Ikke sikker

Websitet anvender ikke en privat forbindelse. Nogen kan muligvis se de oplysninger, du sender via dette website. Vi fraråder, at du indtaster følsomme oplysninger, f.eks. adgangskoder eller kreditkortoplysninger.

På nogle websites kan du besøge en sides private version:

1. Vælg adresselinjen.
  2. Slet http://, og indtast https:// i stedet.

Hvis det ikke virker, skal du kontakte websiteejeren for at anmode om, at vedkommende sikrer siden og dine data med HTTPS.

Advarsel Ikke sikker eller Farlig

Vi fraråder, at du indtaster private eller personlige oplysninger på denne side. Undlad at bruge websitet, hvis det er muligt.

Ikke sikker: Vær forsigtig, hvis du fortsætter. Der er noget alvorligt galt med privatlivet på forbindelsen til dette website. Nogen kan muligvis se de oplysninger, du sender via dette website.

Farlig Undgå dette website. Hvis din skærm viser en rød advarsel, der fylder hele siden, har Sikker browsing markeret websitet som usikkert. Hvis du bruger websitet, bringer du muligvis dine private oplysninger i fare.

Ret fejlen "Din forbindelse er ikke privat"

Hvis du ser fejlmeddelelsen "Din forbindelse er ikke privat", der fylder hele siden, giver din internetforbindelse eller din computer ikke Chrome tilladelse til at åbne siden på en sikker måde. Se, hvordan du finder og retter fejl af typen "Din forbindelse er ikke privat".

Hvad et sikkerhedscertifikat er

Når du går til et website, der anvender HTTPS (forbindelsessikkerhed), anvender websitets server et certifikat til at bevise websitets identitet til browsere (f.eks. Chrome). Alle kan oprette et certifikat, som udgiver sig for at repræsentere et hvilket som helst website.

Chrome kræver, at websites anvender certifikater fra sikre organisationer, for at gøre det lettere for dig at færdes sikkert på nettet.