Gestionar les contrasenyes desades

Podeu indicar a Chrome que desi les contrasenyes de diferents llocs web. Per fer servir les contrasenyes en diferents dispositius, activeu la sincronització a Chrome.

Si introduïu una contrasenya nova en un lloc web, Chrome us preguntarà si voleu desar-la. Per acceptar, toqueu Desa.

Iniciar la sessió amb una contrasenya desada

Si heu desat la contrasenya en una visita anterior a un lloc web, Chrome us pot ajudar a iniciar-hi la sessió.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web que hàgiu visitat abans.
  3. Aneu al formulari d'inici de sessió del lloc web.
    • Si heu desat un sol nom d'usuari i una contrasenya per al lloc web: Chrome emplenarà automàticament el formulari d'inici de sessió.
    • Si heu desat més d'un nom d'usuari i d'una contrasenya: seleccioneu el camp del nom d'usuari i trieu la informació d'inici de sessió que vulgueu fer servir.

Veure, suprimir o exportar contrasenyes

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Configuració i després Contrasenyes.
  4. Per veure, suprimir o exportar una contrasenya, seguiu aquests passos:
    • Veure: toqueu Consulta i gestiona les contrasenyes desades a passwords.google.com.
    • Suprimir: toqueu la contrasenya que vulgueu suprimir. A la part superior, toqueu Suprimeix Paperera.
    • Exportar: toqueu Més Més i després Exporta les contrasenyes.

Per esborrar totes les contrasenyes desades, esborreu les dades de navegació i seleccioneu "Contrasenyes".

Començar a desar contrasenyes o deixar de fer-ho

De manera predeterminada, Chrome us ofereix la possibilitat de desar la contrasenya. Podeu desactivar i activar aquesta opció en qualsevol moment.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Configuració i després Contrasenyes.
  4. A la part superior, desactiveu l'opció Desa les contrasenyes.

Resoldre problemes relacionats amb les contrasenyes

Si Chrome no desa ni us ofereix desar les contrasenyes, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb la informació desada.

Com desa i sincronitza Chrome les contrasenyes

La manera com Chrome desa les contrasenyes depèn de si voleu emmagatzemar-les i utilitzar-les en tots els dispositius. Quan se sincronitzen les contrasenyes, podeu utilitzar-les a Chrome en tots els dispositius i en algunes aplicacions dels dispositius Android.

En cas contrari, les contrasenyes només s'emmagatzemen a Chrome a l'ordinador.

Podeu gestionar les contrasenyes que hàgiu desat al Compte de Google a passwords.google.com.