Gestionar les contrasenyes

Podeu indicar a Chrome que desi les contrasenyes de diferents llocs web. Per fer servir les contrasenyes en diferents dispositius, activeu la sincronització a Chrome.

Si introduïu una contrasenya nova en un lloc web, Chrome us preguntarà si voleu desar-la. Per acceptar-ho, feu clic a Desa.

• Per veure la contrasenya que es desarà, feu clic a Previsualitza Previsualitza.
  • Si hi ha diverses contrasenyes a la pàgina, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall. Trieu la contrasenya que voleu desar.
  • Si el nom d'usuari està en blanc o és incorrecte, feu clic al quadre de text que hi ha al costat de "Nom d'usuari" i introduïu-hi el nom d'usuari que vulgueu desar.
  • Si voleu desar una altra contrasenya, feu clic al quadre de text que hi ha al costat de "Contrasenya" i introduïu-hi la contrasenya que vulgueu desar.

Iniciar la sessió amb una contrasenya desada

Si heu desat la contrasenya en una visita anterior a un lloc web, Chrome us pot ajudar a iniciar-hi la sessió.

1. A l'ordinador, aneu a un lloc web que hàgiu visitat abans.
  2. Aneu al formulari d'inici de sessió del lloc web.
    • Si heu desat un sol nom d'usuari i una contrasenya per al lloc web: Chrome emplenarà automàticament el formulari d'inici de sessió.
    • Si heu desat més d'un nom d'usuari i d'una contrasenya: seleccioneu el camp del nom d'usuari i trieu la informació d'inici de sessió que vulgueu fer servir.

Veure, suprimir o exportar contrasenyes desades

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, Contrasenyes Contrasenyes.
  3. Per veure, suprimir o exportar una contrasenya, seguiu aquests passos:
    • Veure: a la dreta del lloc web, feu clic a Mostra la contrasenya Previsualitza. Si bloquegeu l'ordinador amb una contrasenya, se us demanarà que la introduïu.
    • Suprimir: a la dreta del lloc web, feu clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix.
    • Exportar: a la dreta de l'opció "Contrasenyes desades", feu clic a Més Més i, a continuació, Exporta les contrasenyes.

Per esborrar totes les contrasenyes desades, esborreu les dades de navegació i seleccioneu "Contrasenyes".

Començar a desar contrasenyes o deixar de fer-ho

De manera predeterminada, Chrome us ofereix la possibilitat de desar la contrasenya. Podeu desactivar i activar aquesta opció en qualsevol moment.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, Contrasenyes Contrasenyes.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Ofereix desar contrasenyes.

Comprovar o canviar les vostres contrasenyes

És possible que rebeu una alerta de Chrome si utilitzeu una combinació de contrasenya i nom d'usuari que s'hagi vist exposada en una filtració de dades en un lloc web o en una aplicació de tercers. Les combinacions de nom d'usuari i contrasenya en perill no són segures perquè s'han publicat en línia.

Us recomanem que canvieu totes les contrasenyes en perill tan aviat com pugueu. Podeu seguir les instruccions de Chrome per canviar la contrasenya al lloc web en què l'heu utilitzat i consultar les contrasenyes desades per trobar qualsevol altre lloc web en què es pugui haver desat.

Chrome s'assegura que les vostres contrasenyes i el nom d'usuari estiguin protegits perquè Google no els pugui llegir.

Important: heu de tenir la sessió iniciada a Chrome per rebre aquestes notificacions.

Per començar a rebre aquestes notificacions o deixar de fer-ho, feu el següent:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Privadesa i seguretat", activeu o desactiveu l'opció "Rep un advertiment si les contrasenyes queden exposades en l'àmbit d'una violació de les dades".

Important: aquesta opció només està disponible si heu activat "Navegació segura".

Resoldre problemes relacionats amb les contrasenyes

Si Chrome no desa ni us ofereix desar les contrasenyes, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb la informació desada.

Com desa i sincronitza Chrome les contrasenyes

La manera com Chrome desa les contrasenyes depèn de si voleu emmagatzemar-les i utilitzar-les en tots els dispositius. Quan se sincronitzen les contrasenyes, es poden utilitzar a Chrome en tots els dispositius i en algunes aplicacions dels dispositius Android.

Quan la sincronització està activada per a les contrasenyes a Chrome, les contrasenyes es desen al Compte de Google.

En cas contrari, les contrasenyes només s'emmagatzemen a Chrome a l'ordinador.