Gestionar les contrasenyes

Podeu indicar a Chrome que desi les contrasenyes de diferents llocs web. Per fer servir les contrasenyes en diferents dispositius, activeu la sincronització a Chrome.

Si introduïu una contrasenya nova en un lloc web, Chrome us preguntarà si voleu desar-la. Per acceptar, toqueu Desa.

Iniciar la sessió amb una contrasenya desada

Si heu desat la contrasenya en una visita anterior a un lloc web, Chrome us pot ajudar a iniciar-hi la sessió.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web que hàgiu visitat abans.
  3. Aneu al formulari d'inici de sessió del lloc web.
    • Si heu desat un sol nom d'usuari i una contrasenya per al lloc web: Chrome emplenarà automàticament el formulari d'inici de sessió.
    • Si heu desat més d'un nom d'usuari i d'una contrasenya: seleccioneu el camp del nom d'usuari i trieu la informació d'inici de sessió que vulgueu fer servir.

Si Chrome no suggereix cap contrasenya, a sobre del teclat, toqueu la clau Desa la contrasenya i, a continuació, Utilitza una altra contrasenya.

Veure, suprimir o exportar contrasenyes

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Configuració Configuració i, a continuació, Contrasenyes
  4. Per veure, suprimir o exportar una contrasenya, seguiu aquests passos:
    • Veure: toqueu la contrasenya desada. A "Contrasenya", toqueu Mostra.
    • Suprimir: a la part superior dreta, toqueu Edita. A "Contrasenyes desades", toqueu el lloc web que vulgueu suprimir i, a continuació, Suprimeix.
    • Exportar: desplaceu-vos fins a la part inferior de la pantalla i, a continuació, toqueu Exporta les contrasenyes.

Per esborrar totes les contrasenyes desades, esborreu les dades de navegació i seleccioneu "Contrasenyes desades".

Començar a desar contrasenyes o deixar de fer-ho

De manera predeterminada, Chrome us ofereix la possibilitat de desar la contrasenya. Podeu desactivar i activar aquesta opció en qualsevol moment.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Configuració Configuració i, a continuació, Contrasenyes
  4. Activeu o desactiveu l'opció Desa les contrasenyes.

Comprovar o canviar les vostres contrasenyes

És possible que rebeu una alerta de Chrome si utilitzeu una combinació de contrasenya i nom d'usuari que s'hagi vist exposada en una filtració de dades en un lloc web o en una aplicació de tercers. Les combinacions de nom d'usuari i contrasenya en perill no són segures perquè s'han publicat en línia.

Us recomanem que canvieu totes les contrasenyes en perill tan aviat com pugueu. Podeu seguir les instruccions de Chrome per canviar la contrasenya al lloc web en què l'heu utilitzat i consultar les contrasenyes desades per trobar qualsevol altre lloc web en què es pugui haver desat.

Chrome s'assegura que les vostres contrasenyes i el nom d'usuari estiguin protegits perquè Google no els pugui llegir.

Important: heu de tenir la sessió iniciada a Chrome per rebre aquestes notificacions.

Per començar a rebre aquestes notificacions o deixar de fer-ho, feu el següent:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Compte", toqueu Sincronització i serveis de Google
  4. Activeu o desactiveu l'opció "Rep un advertiment si les contrasenyes queden exposades en l'àmbit d'una violació de les dades".

Resoldre problemes relacionats amb les contrasenyes

Si Chrome no desa ni us ofereix desar les contrasenyes, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb la informació desada.

Com desa i sincronitza Chrome les contrasenyes

La manera com Chrome desa les contrasenyes depèn de si voleu emmagatzemar-les i utilitzar-les en tots els dispositius.

Les contrasenyes es desen al vostre Compte de Google, sempre que tingueu la sessió iniciada a Chrome i la sincronització de contrasenyes activada.

En cas contrari, les contrasenyes només s'emmagatzemen a Chrome al dispositiu iPhone o iPad.