Administrer lagrede passord

Du kan velge at Chrome skal huske passordene dine for forskjellige nettsteder. For å bruke passordene dine på forskjellige enheter, slå på synkronisering i Chrome.

Hvis du skriver inn et nytt passord på et nettsted, spør Chrome om du vil lagre det. For å godta lagring, klikk på Lagre.

• For å se passordet som blir lagret, klikk på Forhåndsvisning Forhåndsvisning.
  • Klikk på nedoverpilen Nedoverpil hvis det er flere passord på siden. Velg passordet du vil lagre.
  • Hvis brukernavnet mangler eller er feil, klikker du på tekstboksen ved siden av «Brukernavn» og skriver inn brukernavnet du vil lagre.
  • Hvis du vil lagre et annet passord, klikker du på tekstboksen ved siden av «Passord». Skriv inn passordet du vil lagre.

Logg på med et lagret passord

Hvis du lagrer passordet når du logger på et nettsted, kan Chrome hjelpe deg med å logge på igjen senere.

1. Bruk en datamaskin for å gå til et nettsted du har besøkt tidligere.
  2. Gå til påloggingsskjemaet for nettstedet.
    • Hvis du har lagret ett brukernavn og passord for nettstedet, fyller Chrome ut påloggingsskjemaet automatisk.
    • Hvis du har lagret mer enn ett brukernavn og passord, må du velge feltet for brukernavn og så hvilken påloggingsinformasjon du vil bruke.

Se, slett eller eksportér lagrede passord

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Profil Profil og så Passord.
  3. Se, slett eller eksportér et passord:
    • Se: Til høyre for nettstedet klikker du på Vis passordet Forhåndsvisning. Hvis du låser datamaskinen med et passord, blir du bedt om å skrive det inn.
    • Fjern: Til høyre for nettstedet klikker du på Mer Mer og så Fjern.
    • Eksportér: Til høyre for «Lagrede passord» klikker du på Mer Mer og så Eksportér passord.

For å slette alle de lagrede passordene dine, slett nettlesingsdata og velg «Passord».

Start eller stopp lagringen av passord

Som standard tilbyr Chrome å lagre passordene dine. Du kan når som helst slå dette alternativet av eller på.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Profil Profil og så Passord.
  3. Slå Tilby å lagre passord på eller av.

Løs problemer med passord

Hvis Chrome ikke lagrer eller spør om du vil lagre passord, kan du finne ut hvordan du løser problemer med lagret informasjon.

Hvordan lagres og synkroniseres passord i Chrome?

Hvordan Chrome lagrer passord, avhenger av om du vil lagre og bruke dem på flere enheter eller ikke. Når passord synkroniseres, kan du bruke dem i Chrome på alle enhetene dine – samt i enkelte Android-apper.

Når synkronisering er slått på for passord i Chrome, lagres passordene i Google-kontoen din.

Ellers blir passordene dine bare lagret i Chrome på datamaskinen du bruker.

Linker til beslektet innhold