Administrer lagrede passord

Du kan la Chrome huske passordene dine for ulike nettsteder. For å bruke passordene dine på forskjellige enheter, slå på synkronisering i Chrome.

Hvis du skriver inn et nytt passord på et nettsted, spør Chrome om du vil lagre det. For å godta, klikk på Lagre.

• For å se passordet som blir lagret, klikk på Forhåndsvisning Forhåndsvisning.
  • Klikk på nedoverpilen Pil ned hvis det er flere passord på siden. Velg passordet du vil lagre.
  • Hvis brukernavnet mangler eller er feil, klikker du på tekstfeltet ved siden av «Brukernavn» og skriver inn brukernavnet du vil lagre.

Logg på med et lagret passord

Hvis du lagrer passordet når du logger på et nettsted, kan Chrome hjelpe deg med å logge på igjen senere.

1. Bruk en datamaskin for å gå til et nettsted du har besøkt tidligere.
  2. Gå til påloggingsskjemaet for nettstedet.
    • Hvis du har lagret ett brukernavn og passord for nettstedet, fyller Chrome ut på påloggingsskjemaet automatisk.
    • Hvis du har lagret mer enn ett brukernavn og passord, må du velge feltet for brukernavn og så hvilken påloggingsinformasjon du vil bruke.

Se, slett eller eksportér lagrede passord

1. Åpne Chrome på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Profil Profil og så Passord.
  3. Se, slett eller eksportér passord:
    • Se: Klikk på Vis passordet Forhåndsvisning til høyre for nettstedet. Hvis du låser datamaskinen med passord, blir du bedt om å skrive det inn.
    • Fjern: Klikk på Mer Mer og så Fjern til høyre for nettstedet.
    • Eksportér: Klikk på Mer Mer og så Eksportér passord til høyre for «Lagrede passord».

For å slette alle de lagrede passordene dine, slett nettlesingsdataene og velg «Passord».

Start eller stopp lagringen av passord

Som standard får du tilbud om å lagre passordene dine i Chrome. Du kan når som helst slå denne funksjonen av og på.

1. Åpne Chrome på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Profil Profil og så Passord.
  3. Slå Tilbud om å lagre passord på eller av.

Løs problemer med passord

Hvis Chrome ikke lagrer eller spør om du vil lagre passord, kan du finne ut hvordan du løser problemer med lagret informasjon.

Hvordan lagres og synkroniseres passord i Chrome?

Hvordan Chrome lagrer passord, avhenger av om du vil lagre og bruke dem på flere enheter eller ikke. Når passord synkroniseres, kan du bruke dem i Chrome på alle enhetene dine – samt i enkelte Android-apper.

Når synkronisering er slått på for passord i Chrome, lagres passordene i Google-kontoen din.

Ellers lagres de bare i Chrome på datamaskinen du bruker.

Linker til beslektet innhold