Configuració de seguretat avançada

Google Chrome disposa de mesures de seguretat incorporades per protegir-vos mentre navegueu pel web. Seguiu aquests passos per ajustar aquesta configuració:

1. Feu clic al menú de Chrome Chrome menu a la barra d'eines del navegador.
  2. Seleccioneu Configuració.
  3. Feu clic a Mostra la configuració avançada.
  4. Podeu ajustar les opcions de configuració següents:

No canvieu aquesta configuració tret que estigueu segur del que feu.

• Protecció contra pesca (suplantació d'identitat) i programari maliciós
      Aquesta opció està activada de manera predeterminada a la secció "Privadesa". Si està activada, Google Chrome us adverteix si detecta que el lloc que proveu de visitar és un presumpte lloc de pesca o bé és possible que contingui programari maliciós. Més informació sobre la detecció de pesca i de programari maliciós
    • Certificats SSL i configuració
      Aneu a la secció "HTTPS/SSL" per gestionar els certificats SSL i la configuració.
    • Configuració del contingut web
      Feu clic a Configuració del contingut a la secció "Privadesa" per ajustar els permisos de les galetes, de les imatges, de JavaScript, dels connectors, de les finestres emergents i de l'ús compartit de la ubicació. Més informació sobre la gestió de la configuració del contingut web

Obteniu més informació sobre l'ús que fa Google Chrome de tecnologies com ara les zones de proves i les actualitzacions automàtiques per garantir la vostra seguretat al web. Per obtenir més suggeriments sobre com mantenir la família protegida al web, llegiu els consells per a la seguretat en línia de Google.