Søk på nettet med Chrome

Du kan raskt finne det du leter etter på internett, i bokmerkene dine og i nettleserloggen din.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Skriv inn søket ditt i adressefeltet øverst.
  3. Klikk på resultatet, eller trykk på Enter.

Tips: Mens du skriver, kan du få forslag basert på nett- og appaktiviteten din. Du kan slette individuelle forslag fra søkeloggen eller skjule deler av forslag basert på aktiviteten din når de vises. Finn ut mer om aktiviteten din.

Søk på en nettside

Du kan finne bestemte ord eller fraser på nettsider når du bruker en datamaskin.

1. Åpne en nettside i Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer og så Finn øverst til høyre.
  3. Skriv inn søketermen i feltet som åpnes øverst til høyre.
  4. Trykk på Enter for å søke på siden.
  5. Treff fremheves i gult. Du kan se hvor alle treffene befinner seg på nettsiden, ved hjelp av de gule markørene på rullefeltet.

Tips: Du kan også bruke hurtigtastene Ctrl + F (Windows, Linux og Chrome OS) eller ⌘ + F (Mac) for å finne ord og fraser raskt.

Søk etter ord eller bilder

Du kan finne mer informasjon om bestemte ord, fraser og bilder på nettsider.

1. Åpne en nettside i Chrome på datamaskinen.
  2. Markér et ord, en frase eller et bilde.
  3. Høyreklikk på ordet, frasen eller bildet på datamaskinen. Hold inne Ctrl og klikk hvis du bruker en Mac.
  4. Klikk på alternativet for å søke med standardsøkemotoren. Du kan for eksempel se noe sånt som «Søk etter 'keiserpingviner' på Google» eller «Søk etter dette bildet på Bing».

Tips:

• Når du høyreklikker på ord og fraser, kan du oversette dem til språket du foretrekker, eller få definisjonen.
  • Når du høyreklikker på tall, kan du konvertere dem til andre måleenheter.