Søk på nettet med Chrome

Du kan raskt finne det du leter etter på internett, i bokmerkene dine og i nettleserloggen din.
  1. Åpne Chrome Chrome på datamaskinen.
  2. Skriv inn søket ditt i adressefeltet øverst.
  3. Velg et resultat, eller trykk på Enter.

Tips: Mens du skriver, kan du få forslag basert på nett- og appaktiviteten din. Du kan slette individuelle forslag fra søkeloggen eller skjule deler av forslag basert på aktiviteten din når de vises. Finn ut mer om aktiviteten din.

Søk på en nettside

Du kan finne bestemte ord eller fraser på nettsider når du bruker en datamaskin.

1. Åpne en nettside i Chrome Chrome på datamaskinen.
  2. Velg Mer Mer og så Innstillinger øverst til høyre.
  3. Øverst til høyre skriver du inn søketermen.
  4. Trykk på Enter for å søke på siden.
    • Treff fremheves i gult. På rullefeltet til høyre vises det gule markører som indikerer hvor treffene befinner seg på siden.

Tips: Du kan også bruke hurtigtastene Ctrl + F (Windows, Linux og Chrome OS) eller ⌘ + F (Mac) for å finne ord og fraser raskt.

Søk etter ord eller bilder

Du kan finne mer informasjon om bestemte ord, fraser og bilder på nettsider.

1. Åpne en nettside i Chrome Chrome på datamaskinen.
  2. Marker et ord, en frase eller et bilde.
    • På Mac holder du inne Ctrl og markerer ordet, frasen eller bildet.
  3. Velg alternativet for å søke med standardsøkemotoren.
    • Du kan for eksempel finne ting som «Søk etter 'keiserpingviner' på Google» eller «Søk etter dette bildet på Bing».

Tips:

• Når du velger ord og fraser, kan du oversette dem til språket du foretrekker, eller få definisjonen.
  • Når du velger tall, kan du konvertere dem til andre måleenheter.

Få rask oversikt over søkeresultater

Du kan vise resultatene i separate paneler for å navigere mellom flere søkeresultater på en enkel måte.
  1. Åpne Chrome Chrome på datamaskinen.
  2. Skriv inn det du vil søke etter, i adressefeltet øverst.
  3. Velg et resultat, eller trykk på Enter.
  4. For å se søkeresultatene igjen uten å forlate den aktive siden, velger du Sidesøk til venstre for søkefeltet.
  5. Velg et annet resultat. Det åpnes i hovedvinduet.