Zoeken via de adresbalk (omnibox)

De adresbalk (die ook wel 'omnibox' wordt genoemd) doet niet alleen dienst als zoekvak, maar kan u ook allerlei andere nuttige informatie bieden.

Zoeken Zoeken op internet

Voorspelde sites Zoeken naar bladwijzers, browsegeschiedenis en gerelateerde items.

Wanneer u in de adresbalk typt, worden er automatisch ook overeenkomsten weergegeven uit uw bladwijzers en browsegeschiedenis.

• Er wordt een pictogram bladwijzer weergegeven naast sites die als bladwijzer zijn toegevoegd.
  • Er wordt een pictogram zoeken weergegeven naast zoekopdrachten, inclusief gerelateerde zoekopdrachten als u de voorspellingsservice heeft ingeschakeld.
  • Het pictogram Blank page icon wordt weergegeven naast overeenkomsten uit uw zoekgeschiedenis of gerelateerde sites als u de voorspellingsservice heeft ingeschakeld

Bladwijzer Bladwijzers maken

Klik op het pictogram sterpictogram aan de rechterkant van de adresbalk om een bladwijzer te maken.

Hangslot Waarschuwingen voor de pagina die u bekijkt.

• Het pictogram hangslotpictogram wordt weergegeven naast de adresbalk als Google detecteert dat de pagina die u opent, correct is gecodeerd voor uw eigen veiligheid.
  • Het pictogram schedelpictogram wordt weergegeven naast de adresbalk als Google Chrome de beveiliging niet kan verifiëren van de pagina die u bezoekt.
  • Het pictogram pop-upmelding wordt weergegeven in de balk als de browser pop-ups voor u blokkeert. Klik op het pictogram om de pop-ups te bekijken die zijn geblokkeerd of om de pop-upinstellingen te beheren voor de site.