Använda Chrome som standardwebbläsare

Om du gillar Google Chrome kan du göra den till din standardwebbläsare. Om du gör det öppnas Google Chrome automatiskt när du klickar på en länk. Så här anger du Google Chrome som standardwebbläsare:

1. Klicka på Chrome-menyn Chrome menu i webbläsarens verktygsfält.
  2. Välj Inställningar.
  3. Klicka på Använd Google Chrome som standardwebbläsare i avsnittet Standardwebbläsare.

Windows 8-användare: Om du vill starta Chrome som en Windows 8-app från startsidan följer du anvisningarna ovan och anger Chrome som standardwebbläsare. Läs mer om Windows 8-appar

Ändra inställningen för standardwebbläsare

Om du inte vill använda Google Chrome som standardwebbläsare längre gör du bara en annan webbläsare till standardwebbläsare. Så här gör du Firefox eller Internet Explorer till standardwebbläsare: