Använda Chrome som standardwebbläsare

Om du gillar Google Chrome kan du göra programmet till standardwebbläsare på datorn. Alla länkar du klickar på öppnas då automatiskt i Google Chrome.

Ange Chrome som standardwebbläsare

1. Öppna Google-inställningarna, som du hittar på något av följande ställen på Android-enheten (beroende på enhet):
    • Öppna appen Inställningar på enheten. Rulla nedåt och välj Google.
    • Öppna en app som heter Google Inställningar Google Inställningar.
  2. Tryck på Appar.
  3. Öppna dina standardappar.
    • Tryck på Inställningar Inställningar uppe till höger. Tryck på Webbläsarapp under Standard.
    • Tryck på Avancerat och sedan Standardappar och sedan Webbläsarapp.
  4. Tryck på Chrome Chrome.