Bruk Chrome som standardnettleser

Hvis du gjør Chrome til standardnettleser, blir alle linker du klikker på, automatisk åpnet i Chrome.

Velg Chrome som standardnettleser

1. Åpne Google-innstillingene på Android-enheten din ved å gjøre ett av følgende (avhengig av enheten):
    • Åpne innstillingsappen på enheten. Rull nedover, og velg Google.
    • Åpne en egen app som heter Google Innstillinger Google Innstillinger.
  2. Trykk på Apper.
  3. Åpne standardappene dine:
    • Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre. Trykk på Nettleserapp under «Standard».
    • Trykk på Avansert etterfulgt av Standardapper etterfulgt av Nettleserapp.
  4. Trykk på Chrome Chrome.

Linker til beslektet innhold