Bruk Google Chrome som standard nettleser

Hvis du liker Google Chrome, kan du velge den som standard nettleser. Når du klikker på linker på datamaskinen, åpnes de automatisk i Google Chrome.

Velg Chrome som standardnettleser

1. Åpne Google-innstillingene på Android-enheten din ved å gjøre ett av følgende (avhengig av enheten):
    • Åpne innstillingsappen på enheten. Rull nedover, og velg Google.
    • Åpne en egen app som heter Google Innstillinger Google Innstillinger.
  2. Trykk på Apper.
  3. Åpne standardappene dine:
    • Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre. Trykk på Nettleserapp under «Standard».
    • Trykk på Avansert og deretter Standardapper og deretter Nettleserapp.
  4. Trykk på Chrome Chrome.

Linker til beslektet innhold