Vi har fått rapporter om at noen brukere uventet har blitt logget av kontoene sine. Vi undersøker saken, men ta det helt med ro: Det finnes ingen indikasjoner på at dette er forbundet med nettfisking eller trusler mot kontosikkerheten. Prøv å logge på igjen på accounts.google.com, og hvis du ikke husker passordet ditt, kan du tilbakestille det ved å følge denne linken. Hvis du bruker 2-trinns bekreftelse, kan det ta litt tid før du mottar en kode på SMS. Du kan prøve på nytt eller bruke reservekoder.

Bruk Google Chrome som standard nettleser

Hvis du liker Google Chrome, kan du velge den som standard nettleser. Når du klikker på linker på datamaskinen, åpnes de automatisk i Google Chrome.

Velg Chrome som standard nettleser

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Apper under Enhet.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  4. Trykk på Standardapper under «Avansert».
  5. Trykk på Nettleserapp.
  6. Trykk på Chrome Chrome.

Linker til beslektet innhold