Google Apper
Hovedmenyen

Bruk Google Chrome som standard nettleser

Hvis du liker Google Chrome, kan du sette den som standard nettleser. Når du klikker på linker på datamaskinen, åpnes de automatisk i Google Chrome.

Sett Chrome som standard nettleser

Hvis du ikke har Google Chrome på datamaskinen ennå, må du først laste ned og installere Chrome.

Windows 10
  1. Klikk på Start-menyen Start-menyen på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger.
  3. Velg System og deretter Standardapper.
  4. Klikk på den nåværende nettleseren under «Nettleser» (vanligvis Microsoft Edge).
  5. Klikk på Google Chrome i «Velg en app»-vinduet.

For å åpne Chrome enkelt senere, legg til en hurtigtast på oppgavelinjen:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Høyreklikk på Chrome på Windows-oppgavelinjen nederst.
  3. Klikk på Fest til oppgavelinjen.

Windows 8 og eldre
  1. Klikk på Start-menyen Start-menyen på datamaskinen.
  2. Klikk på Kontrollpanel.
  3. Klikk på Programmer og deretter Standardprogrammer og deretter Angi standardprogrammer.
  4. Velg Google Chrome til venstre.
  5. Klikk på Angi dette programmet som standard.
  6. Klikk på OK.
Mac
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på menyen Meny øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Gjør Google Chrome til standardleser i «Standardnettleser»-delen.
    • Hvis du ikke ser denne knappen, er Google Chrome allerede standardnettleseren din.

Bruker du en mobilenhet? Finn ut hvordan du kan bruke Chrome på mobilenheten.

Linker til beslektet innhold