Bruk Google Chrome som standard nettleser

Hvis du liker å bruke Google Chrome, kan du bruke den som standard nettleser. Hvis du gjør dette, blir linker du klikker på fremover, åpnet i Google Chrome. Følg denne fremgangsmåten for å angi Google Chrome som standard nettleser:

1. Klikk på Chrome-menyen Chrome menu på verktøyraden i nettleseren.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Klikk på Bruk Google Chrome som standard nettleser under Standardnettelser.

Windows 8-brukere: Hvis du vil starte Chrome som en Windows 8-app fra startsiden, angir du Chrome som standard nettleser ved å følge fremgangsmåten ovenfor. Finn ut mer om Windows 8-apper

Vil du velge en annen standard nettleser?

Hvis du ikke lenger vil bruke Google Chrome som standard nettleser, kan du angi en annen som standard. Nedenfor følger instruksjoner for å angi Firefox eller Internet Explorer som standard nettleser: