Chrome instellen als je standaardbrowser

Als je Chrome instelt als je standaardbrowser, worden links waarop je klikt, automatisch geopend in Chrome.

Chrome instellen als uw standaardbrowser

1. Ga op uw Android-apparaat naar Google Instellingen op een van deze plaatsen (afhankelijk van uw apparaat):
    • Open de app Instellingen van uw apparaat. Scrol omlaag en selecteer Google.
    • Open een afzonderlijke app met de naam Google Instellingen Google Instellingen.
  2. Tik op Apps.
  3. Open uw standaard-apps:
    • Tik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen. Tik onder Standaard op Browser-app.
    • Tik op Geavanceerd en vervolgens Standaardapps en vervolgens Browser-app.
  4. Tik op Chrome Chrome.