Chrome instellen als je standaardbrowser

Als je Chrome instelt als je standaardbrowser, worden links waarop je klikt, automatisch geopend in Chrome.

Chrome instellen als je standaardbrowser

Belangrijk: Zorg ervoor dat je Google Chrome hebt gedownload en geïnstalleerd op je iPhone of iPad. Chrome voor iPhone en iPad downloaden

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik op Standaardbrowser.
  4. Tik op Chrome-instellingen openen en dan Standaard browser-app.
  5. Stel Chrome in als je standaardbrowser.

Tips:

• Als je Chrome wilt instellen als je standaardbrowser op de iPhone of iPad, moet je iOS 14 of hoger hebben.
  • Als je de optie om je standaardbrowser te wijzigen niet ziet, moet je misschien updaten naar de nieuwste versie van Chrome. Meer informatie over hoe je Google Chrome kunt updaten

Chrome aan je dock toevoegen

Voeg de app toe aan je dock zodat je Chrome later gemakkelijk kunt openen:

1. Als je ruimte in het dock wilt vrijmaken, tik je op een app in het dock en houd je deze vast.
  2. Sleep de app omhoog en laat deze los op je startscherm.
  3. Tik op de Chrome-app Chrome en houd vast.
  4. Sleep de Chrome-app omlaag naar het dock en laat los.
  5. Druk op de startknop.