Chrome instellen als uw standaardbrowser

Als u tevreden bent met de functionaliteit van Google Chrome, kunt u deze browser instellen als uw standaardbrowser. Als u op uw computer op links klikt, worden deze automatisch geopend in Google Chrome.

Chrome instellen als uw standaardbrowser

1. Ga op uw Android-apparaat naar Google Instellingen op een van deze plaatsen (afhankelijk van uw apparaat):
    • Open de app Instellingen van uw apparaat. Scrol omlaag en selecteer Google.
    • Open een afzonderlijke app met de naam Google Instellingen Google Instellingen.
  2. Tik op Apps.
  3. Open uw standaard-apps:
    • Tik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen. Tik onder Standaard op Browser-app.
    • Tik op Geavanceerd en vervolgens Standaardapps en vervolgens Browser-app.
  4. Tik op Chrome Chrome.

Gerelateerde links

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.