We hebben meldingen ontvangen dat sommige gebruikers onverwacht zijn uitgelogd van hun accounts. We voeren een onderzoek uit. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Er is geen aanwijzing dat dit verband houdt met phishing of andere beveiligingsdreigingen voor accounts. Probeer nogmaals in te loggen via accounts.google.com. Als u uw wachtwoord niet meer weet, gebruikt u deze link om uw wachtwoord te herstellen. Als u authenticatie in twee stappen gebruikt, kan er een vertraging zijn opgetreden bij het ontvangen van uw sms-code. Probeer het opnieuw of gebruik back-upcodes.

Chrome instellen als uw standaardbrowser

Als u tevreden bent met de functionaliteit van Google Chrome, kunt u deze browser instellen als uw standaardbrowser. Als u op uw computer op links klikt, worden deze automatisch geopend in Google Chrome.

Chrome instellen als uw standaardbrowser

1. Open de app Instellingen van uw apparaat.
  2. Tik bij Apparaat op Apps.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen.
  4. Tik onder Geavanceerd op Standaard-apps.
  5. Tik op Browser-app.
  6. Tik op Chrome Chrome.

Gerelateerde links

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.