Chrome instellen als uw standaardbrowser

Als u tevreden bent met de functionaliteit van Google Chrome, kunt u deze browser instellen als uw standaardbrowser. Wanneer u dit doet, worden links waarop u klikt vanaf dat moment in Google Chrome geopend. Ga als volgt te werk om Google Chrome in te stellen als uw standaardbrowser:

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik in het gedeelte 'Standaardbrowser' op de knop Google Chrome instellen als de standaardbrowser.

Windows 8-gebruikers: als u Chrome wilt starten als een Windows 8-app vanuit uw startscherm, voert u de bovenstaande stappen uit en stelt u Chrome in als standaardbrowser. Meer informatie over Windows 8-apps

De instelling voor de standaardbrowser wijzigen

Als u Google Chrome niet meer als uw standaardbrowser wilt gebruiken, stelt u een andere browser in als standaardbrowser. Hier vindt u de instructies waarmee u Firefox of Internet Explorer instelt als uw standaardbrowser: