Establir Chrome com a navegador predeterminat

Si establiu Chrome com a navegador predeterminat, els enllaços en què feu clic s'obriran automàticament a Chrome.

Establir Chrome com a navegador web predeterminat

1. Al dispositiu Android, accediu a la configuració de Google des d'algun d'aquests llocs web (en funció del vostre dispositiu):
    • Obriu l'aplicació Configuració del dispositiu. Desplaceu-vos cap avall i seleccioneu Google.
    • Obriu una altra aplicació anomenada Configuració Google Configuració Google.
  2. Toqueu Aplicacions.
  3. Obriu les aplicacions per defecte:
    • A la part superior dreta, toqueu Configuració Configuració. A "Aplicació predeterminada", toqueu Aplicació de navegador.
    • Toqueu Configuració avançada i després Aplicacions predeterminades i després Aplicació de navegador.
  4. Toqueu Chrome Chrome.