Bruk Chrome som standardnettleser

Hvis du gjør Chrome til standardnettleser, blir alle linker du klikker på, automatisk åpnet i Chrome.

Velg Chrome som standard nettleser

Viktig: Sørg for at Google Chrome er lastet ned og installert på iPhone eller iPad. Last ned Chrome for iPhone og iPad.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Trykk på Standardnettleser.
  4. Trykk på Åpne Chrome-innstillingene og så Standard nettleserapp
  5. Angi Chrome som standard nettleserapp.

Tips:

• For å gjøre Chrome til standardnettleseren din på iPhone eller iPad må du ha iOS 14 eller nyere.
  • Hvis du ikke finner alternativet for å endre standardnettleseren, kan det hende du må oppdatere til den nyeste versjonen av Chrome. Finn ut mer om hvordan du oppdaterer Google Chrome.

Legg til Chrome i dokken din

For å kunne åpne Chrome enkelt senere, legg til appen i dokken din:

1. For å frigjøre plass i dokken din, trykk og hold inne på en av appene i dokken.
  2. Dra appen opp, og slipp den på startskjermen.
  3. Trykk og hold inne på Chrome-appen Chrome.
  4. Dra Chrome-appen ned, og slipp den i dokken.
  5. Trykk på startsideknappen.