Google Chrome downloaden en installeren

Google Chrome is een snelle webbrowser die kosteloos beschikbaar is. Voordat je Chrome downloadt, kun je checken of je besturingssysteem wordt ondersteund en of aan alle andere systeemvereisten wordt voldaan.

Google Chrome downloaden

Download Chrome voor iPhone en iPad.

Chrome is beschikbaar voor:

• iPad, iPhone en iPod touch
  • iOS 12 of hoger
  • Alle talen die worden ondersteund door de App Store

Chrome installeren

1. Ga op je iPhone of iPad naar Chrome in de App Store.
  2. Tik op Download.
  3. Tik op Installeer.
  4. Geef het wachtwoord voor je Apple-ID op en tik op OK.
  5. Ga naar je startscherm om te browsen. Tik op de Chrome-app Chrome.

Tips:

Chrome aan het dock van je iPhone toevoegen

Nadat je Chrome hebt geïnstalleerd op je iPhone of iPad, kun je de browser makkelijker vinden en openen door deze aan het dock toe te voegen:

1. Maak ruimte door op een app in het dock te tikken en deze vast te houden.
  2. Sleep de app omhoog en laat deze los op je startscherm.
  3. Tik op de Chrome-app Chrome en houd vast.
  4. Sleep de Chrome-app omlaag naar het dock en laat los.
  5. Druk op de startknop.

Tip: Je kunt Chrome instellen als standaardbrowser op je iPhone of iPad. Meer informatie over hoe je Chrome instelt als standaardbrowser

Als je een iPhone 6s of hoger hebt, kun je stevig op de Chrome-app drukken om een nieuwe gesproken zoekopdracht te starten, een nieuw tabblad te openen, een QR-code te scannen of je meest bezochte sites te openen.