Baixar i instal·lar Google Chrome

Google Chrome és un navegador web ràpid i gratuït. Abans de baixar-lo, podeu comprovar si Chrome és compatible amb el vostre sistema operatiu i si compliu tota la resta de requisits del sistema.

Baixar Google Chrome

Baixeu Chrome per a iPhone i iPad.

Disponibilitat de Chrome:

• per a iPad, iPhone i iPod Touch
  • per a iOS 12 o versions posteriors
  • per a tots els idiomes que s'admetin a l'App Store

Instal·lar Chrome

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a Chrome a l'App Store.
  2. Toqueu Baixa.
  3. Toqueu Instal·la.
  4. Introduïu la vostra contrasenya d'identificació d'Apple i toqueu D'acord.
  5. Per començar a navegar, aneu a la pantalla d'inici. Toqueu l'aplicació Chrome Chrome.

Proveu de desinstal·lar Chrome i tornar-lo a instal·lar per resoldre problemes relacionats amb el motor de cerca, Flash, les finestres emergents o les actualitzacions de Chrome.

Afegir Chrome al Dock del dispositiu iPhone

Després d'instal·lar Chrome al dispositiu iPhone o iPad, podeu afegir-lo al Dock per cercar-lo i obrir-lo més fàcilment. Seguiu aquests passos:

1. Per fer lloc, manteniu premuda una aplicació al Dock.
  2. Arrossegueu-la cap amunt i deixeu-la anar a la pantalla d'inici.
  3. Manteniu premuda l'aplicació Chrome Chrome.
  4. Arrossegueu-la cap avall i deixeu-la anar al Dock.
  5. Premeu el botó d'inici.

Si utilitzeu un dispositiu iPhone 6s o una versió posterior, podeu mantenir premuda l'aplicació Chrome per iniciar una cerca de veu, obrir una pestanya nova, escanejar un codi QR o accedir als llocs web més visitats.

Articles relacionats