Baixar i instal·lar Google Chrome

Google Chrome és un navegador web ràpid disponible sense cost econòmic. Abans de baixar-lo, podeu comprovar si Chrome és compatible amb el vostre sistema operatiu i si compliu tota la resta de requisits del sistema.

Baixar Google Chrome

Baixeu Chrome per a iPhone i iPad.

Chrome està disponible per a:

• iPad, iPhone i iPod Touch
  • iOS 15 o una versió posterior
  • Tots els idiomes que s'admetin a l'App Store

Instal·lar Chrome

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a Chrome a l'App Store.
  2. Toqueu Obtenir.
  3. Per instal·lar-la, seguiu les instruccions en pantalla.
    • Si se us demana, introduïu la contrasenya del vostre ID d'Apple.
  4. Per començar a navegar, toqueu Obrir.
    • També podeu trobar Chrome a la pantalla d'inici. Per obrir-lo, toqueu Chrome Chrome.

Consells: