Ladda ned och installera Google Chrome

Google Chrome är en snabb och kostnadsfri webbläsare. Innan du laddar ned Chrome kontrollerar du om det finns stöd för ditt operativsystem och att alla systemkrav uppfylls.

Ladda ned Google Chrome

Ladda ned Chrome för iPhone- och iPad.

Chrome är tillgänglig på:

• iPad, iPhone och iPod Touch
  • iOS 10 eller senare
  • Alla språk som stöds av App Store

Installera Chrome

1. Öppna Chrome i App Store på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Hämta.
  3. Tryck på Installera.
  4. Ange lösenordet för ditt Apple-id och tryck på OK.
  5. Öppna startskärmen när du vill börja surfa. Tryck på Chrome-appen Chrome.

Om du har problem med sökmotorn, Flash, popupfönster eller att uppdatera Chrome testar du åtgärda detta genom att avinstallera och installera om Chrome.

Lägga till Chrome i Dock på iPhone

När du har installerat Chrome på en iPhone eller iPad kan du hitta och öppna det snabbare genom att lägga till det i Dock.

1. Gör plats genom att trycka länge på en app i Dock.
  2. Tryck och dra appen uppåt och släpp den på hemskärmen.
  3. Tryck länge på Chrome-appen Chrome.
  4. Dra Chrome-appen nedåt och släpp den i Dock.
  5. Tryck på hemknappen.

Om du använder en iPhone 6s eller senare kan du trycka på hårt på Chrome-appen för att starta en ny röstsökning, öppna en ny flik, läsa av en QR-kod eller öppna dina mest besöka webbplatser.