Sjekk om Chrome-nettleseren din er administrert

Hvis du bruker Chrome på skolen eller jobben, kan det hende den er administrert eller konfigurert og vedlikeholdt av skolen, bedriften eller en annen gruppe.

Hvis Chrome-nettleseren er administrert, kan administratoren din konfigurere eller begrense visse funksjoner, installere utvidelser, overvåke aktivitet og kontrollere hvordan du bruker Chrome.

Hvis du bruker Chromebook, kan du finne ut om Chromebooken din er administrert.

1. Åpne Chrome Chrome.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer.
  3. Se nederst i menyen. Hvis du ser «Administreres av organisasjonen din», er nettleseren administrert. Hvis ikke, er den ikke administrert.

Sjekk utvidelser

For å sjekke utvidelsene organisasjonen din har konfigurert i nettleseren, klikk på Administrert av organisasjonen din i Chrome-menyen.

Du kan også skrive chrome://management i adressefeltet og trykke på Enter.

Sjekk retningslinjene

Hvis nettleseren din administreres, kan du finne retningslinjene som er angitt av organisasjonen din.

1. Åpne Chrome Chrome.
  2. I adressefeltet skriver du chrome://policy. Trykk deretter på Enter.

Hvis du er administrator, kan du finne ut mer om Chrome Enterprise for bedrift eller skole.