Sjekk om Chrome-nettleseren din er administrert

Hvis du bruker Chrome på skolen eller jobben, kan det hende den er administrert eller konfigurert og vedlikeholdt av skolen, bedriften eller en annen gruppe.

Hvis Chrome-nettleseren er administrert, kan administratoren din konfigurere eller begrense visse funksjoner, installere utvidelser, overvåke aktivitet og kontrollere hvordan du bruker Chrome.

Hvis du bruker Chromebook, kan du finne ut om Chromebooken din er administrert.

Chrome-nettleseren din kan administreres på iPhone eller iPad hvis skolen eller bedriften din er en betrodd tester.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer.
  3. Hvis det står «Administreres av organisasjonen din» nederst på menyen, er nettleseren administrert. Ellers er den ikke det.

Sjekk retningslinjene

Hvis nettleseren din administreres, kan du finne retningslinjene organisasjonen har angitt.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Skriv inn chrome://policy i adressefeltet, og trykk på åpne.

Hvis du er administrator, kan du finne ut mer om Chrome Enterprise for bedrift eller skole.