Controleren of je Chrome-browser wordt beheerd

Als je Chrome gebruikt op school of op het werk, wordt de browser mogelijk beheerd of ingesteld en onderhouden door een school, bedrijf of andere groep.

Als je Chrome-browser wordt beheerd, kan je beheerder bepaalde functies instellen of beperken, extensies installeren, activiteit controleren en beheren hoe je Chrome gebruikt.

Als je een Chromebook gebruikt, controleer je of je Chromebook wordt beheerd.

De Chrome-browser kan worden beheerd op je iPhone of iPad als je school of bedrijf een betrouwbare tester is.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer.
  3. Als Beheerd door je organisatie wordt weergegeven onder in het menu, wordt je browser beheerd. Als dit niet het geval is, wordt de browser niet beheerd.

Beleid controleren

Als je browser wordt beheerd, kun je het beleid vinden dat is ingesteld door je organisatie.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Typ chrome://policy in de adresbalk en tik op Ga.

Als je beheerder bent, kun je meer informatie over Chrome Enterprise voor een bedrijf of school bekijken.