Controleren of je Chrome-browser wordt beheerd

Als je Chrome gebruikt op school of op het werk, wordt de browser mogelijk beheerd of ingesteld en onderhouden door een school, bedrijf of andere groep.

Als je Chrome-browser wordt beheerd, kan je beheerder bepaalde functies instellen of beperken, extensies installeren, activiteit controleren en beheren hoe je Chrome gebruikt.

Als je een Chromebook gebruikt, controleer je of je Chromebook wordt beheerd.

1. Open Chrome Chrome.
  2. Selecteer Meer Meer rechtsboven.
  3. Controleer de onderkant van het menu. Als je 'Beheerd door je organisatie' ziet, wordt je browser beheerd. Zo niet, dan wordt je browser niet beheerd.

Extensies controleren

Als je de extensies wilt controleren die je organisatie heeft ingesteld in je browser, klik je op Beheerd door je organisatie in het Chrome-menu.

Je kunt ook chrome://management in de adresbalk typen en op Enter drukken.

Beleid controleren

Als je browser wordt beheerd, kun je het beleid vinden dat je organisatie heeft ingesteld.

1. Open Chrome Chrome.
  2. Typ chrome://policy in de adresbalk en druk op Enter.

Als je beheerder bent, kun je meer informatie over Chrome Enterprise voor een bedrijf of school bekijken.