Løs problemer med synkronisering i Chrome

Du kan slå på synkronisering i Chrome for å få informasjon på alle enhetene dine. Hvis synkroniseringen stoppes eller settes på pause, kan du prøve disse løsningene.

Gjenoppta synkronisering

Hvis du logger av en Google-tjeneste, for eksempel Gmail, settes synkronisering på pause i Chrome. For å slå synkronisering på igjen, logg på Google-kontoen din:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Satt på pause og så Logg på igjen.
  3. Logg på Google-kontoen din.

Hold synkronisering på når du avslutter eller starter Chrome på nytt

Hvis synkronisering slås av hver gang du lukker Chrome, kan du endre innstillingene dine.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Klikk på Avansert og så Nettstedsinnstillinger og så Informasjonskapsler nederst.
  4. Slå av Slett informasjonskapsler og nettstedsdata når du avslutter Chrome.