Problemen met synchronisatie in Chrome oplossen

Je kunt synchronisatie in Chrome aanzetten om op al je apparaten toegang tot je gegevens te hebben. Als de synchronisatie niet meer werkt of wordt onderbroken, probeer je deze oplossingen.

Synchronisatie hervatten

Als je bent uitgelogd bij een Google-service, zoals Gmail, onderbreekt Chrome de synchronisatie. Log in op je Google-account als je de synchronisatie weer wilt aanzetten:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Onderbroken en dan Opnieuw inloggen.
  3. Log in op je Google-account.

Blijven synchroniseren wanneer je Chrome sluit of opnieuw start

Als de synchronisatie steeds wordt uitgezet wanneer je Chrome sluit, kun je de instellingen wijzigen.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Klik op Privacy en beveiliging en dan Site-instellingen en dan Aanvullende contentinstellingen en dan Sitegegevens op het apparaat.
  4. Zet Toestaan dat sites gegevens opslaan op je apparaat aan.