Solucionar problemes amb la sincronització de Google

Pots activar la sincronització a Chrome per obtenir informació en tots els dispositius. Si la sincronització deixa de funcionar o s'atura, prova aquestes solucions.

Reprendre la sincronització

Si has tancat la sessió d'un servei de Google, com ara Gmail, Chrome aturarà la sincronització. Per tornar a activar-la, inicia la sessió al teu Compte de Google.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a En pausa i després Torna a iniciar la sessió.
  3. Inicieu la sessió al Compte de Google.

Mantenir activada la sincronització quan surts de Chrome o el reinicies

Si la sincronització es desactiva cada vegada que tanques Chrome, pots canviar la configuració.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada i després Configuració del lloc web i després Galetes.
  4. Desactiveu l'opció Desa les dades locals només fins que surtis del navegador.

Articles relacionats