Logga ut från Chrome

Du kan logga ut från ditt Google-konto i Chrome.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Profil Profil uppe till höger följt av Logga ut.

Om du har aktiverat synkronisering kan du inaktivera det. Då loggas du även ut från tjänster som använder Google-kontot, t.ex. Gmail.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Profil Profil uppe till höger följt av Synkroniseras med [e-postadress].
  3. Klicka på Inaktivera under Personer följt av Inaktivera.

Obs! Om du loggar ut från en tjänst från Google, t.ex. Gmail, medan du använder synkronisering i Chrome loggas du ut från Chrome också. Synkroniseringen pausas då tills du loggar in igen med samma konto.

Inaktivera inloggning i Chrome

När du loggar in på ditt Google-konto via en tjänst som Gmail loggas du automatiskt in i Chrome. Om du inte vill logga in i Chrome eller aktivera synkronisering kan du ändra inställningarna.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Inställningar.
  3. Klicka på Avancerat längst ned.
  4. Inaktivera Tillåt inloggning i Chrome under Sekretess och säkerhet.

Logga ut via en fjärranslutning

Du kan ta bort ditt konto från en enhet även om du inte har den med dig. Du loggas ut från alla datorer du har använt, inklusive den du använder nu.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Öppna Google-kontots avsnitt om att hantera appar med åtkomst till kontot.
  3. Klicka på Google Chrome under Appar från Google följt av Ta bort åtkomst.