Logg av Chrome

Du kan logge av Google-kontoen din fra Chrome.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Profil Profil etterfulgt av Logg av.

Hvis du har slått på synkronisering, kan du slå det av. Da blir du også logget av Google-kontotjenestene dine, for eksempel Gmail.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Profil Profiletterfulgt avSynkronisering er på.
  3. Klikk på Slå av etterfulgt av Slå av under «Deg og Google».

Merk: Hvis du har slått på synkronisering i Chrome og logger av en Google-tjeneste, for eksempel Gmail, blir du også logget av Chrome. Da settes synkroniseringen på pause til du logger på med samme konto igjen.

Slå av Chrome-pålogging

Når du logger på Google-kontoen din – for eksempel via Gmail – blir du automatisk logget på Chrome. Hvis du aldri vil logge på Chrome eller slå på synkronisering, kan du endre innstillingene dine.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Klikk på Deg og Google og så Synkronisering og Google-tjenester.
  4. Slå av Tillat Chrome-pålogging under «Andre Google-tjenester».

Logg av eksternt

Du kan fjerne kontoen din fra en av enhetene dine, selv om du ikke har den aktuelle enheten med deg. Da blir du logget av alle datamaskiner du har brukt før, inkludert den du bruker nå.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til Google-kontoen din for å administrere apper med tilgang til kontoen din.
  3. Under «Google-apper» klikker du på Google Chromeetterfulgt av Fjern tilgangen.