Logg av Chrome

Du kan logge av Google-kontoen din fra Chrome.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre etterfulgt av Logg av.

Hvis du har slått på synkronisering, kan du slå det av. Dette logger deg også av Google-kontotjenester, for eksempel Gmail.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre etterfulgt av Synkronisering til [e-postkonto].
  3. Klikk på Slå av under «Personer» etterfulgt av Slå av.

Merk: Hvis du logger av en Google-tjeneste – for eksempel Gmail – og synkronisering er slått på for Chrome, blir du også logget av Chrome. Da settes synkroniseringen på pause til du logger på med samme konto igjen.

Slå av Chrome-pålogging

Når du logger på Google-kontoen din – for eksempel via Gmail – blir du automatisk logget på Chrome. Hvis du ikke vil logge på Chrome eller ikke vil slå på synkronisering, kan du endre innstillingene dine.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer etterfulgt av Innstillinger.
  3. Klikk på Avansert nederst.
  4. Gå til «Personvern og sikkerhet», og slå av Tillat Chrome-pålogging.

Logg av eksternt

Du kan fjerne kontoen din fra en av enhetene dine, selv om du ikke har den aktuelle enheten med deg. Da blir du logget av alle datamaskiner du har brukt før, inkludert den du bruker nå.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til Google-kontoen din for å administrere apper med tilgang til kontoen din.
  3. Gå til «Google-apper», og klikk på Google Chrome etterfulgt av Fjern tilgangen.