Uitloggen bij Chrome

Je kunt uitloggen van je Google-account vanuit Chrome.

Uitloggen van je Google-account vanuit Chrome

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik op je naam.
  4. Tik op Uitloggen.

Als Chrome-synchronisatie aanstaat, kun je deze functie uitzetten. Hiermee word je ook uitgelogd bij je Google-accountservices, zoals Gmail.

Uitloggen en synchronisatie uitzetten

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik op Synchroniseren en dan Uitloggen en synchronisatie uitzetten.

Chrome-inlogprompts uitzetten

Als je inlogt op je Google-account via een service zoals Gmail, kan Chrome voorstellen om in te loggen met de Google-accounts die al zijn ingelogd op je apparaat.

Zo kun je inlogprompts uitzetten:

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik onder Jij en Google op Google-services.
  4. Zet Inloggen bij Chrome toestaan onder Google-services uit.

Tip: Als je 'Inloggen bij Chrome toestaan' uitzet, zet je synchronisatie in Chrome ook uit.