Uitloggen bij Chrome

Je kunt uitloggen van je Google-account vanuit Chrome.

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik op je naam.
  4. Tik op Uitloggen.

Als Chrome-synchronisatie aanstaat, kun je deze functie uitzetten. Hiermee word je ook uitgelogd bij je Google-accountservices, zoals Gmail.

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik op je naam.
  4. Tik op Uitloggen en synchronisatie uitzetten.

Inloggen bij Chrome uitzetten

Als je inlogt op je Google-account via een service zoals Gmail, word je automatisch ingelogd bij Chrome. Als je niet automatisch wilt worden ingelogd bij Chrome of synchronisatie wilt aanzetten, kun je je instellingen wijzigen.

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik onder 'Jij en Google' op Google-services.
  4. Zet Inloggen bij Chrome toestaan onder Google-services uit.