Uitloggen bij Chrome

Je kunt uitloggen van je Google-account vanuit Chrome.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en dan Uitloggen.

Als je synchronisatie hebt ingeschakeld, kun je dit uitschakelen. Hiermee word je ook uitgelogd bij je Google-accountservices, zoals Gmail.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en dan Synchroniseren naar [e-mail].
  3. Klik onder 'Mensen' op Uitschakelen en dan Uitschakelen.

Opmerking: Als je uitlogt bij een Google-service (zoals Gmail) terwijl je synchronisatie met Chrome hebt ingeschakeld, wordt je ook uitgelogd bij Chrome. Hiermee wordt de synchronisatie onderbroken totdat je weer inlogt met hetzelfde account aanmeldt.

Inloggen bij Chrome uitschakelen

Wanneer je inlogt op je Google-account via een service zoals Gmail, word je automatisch ingelogd bij Chrome. Als je nooit wilt inloggen bij Chrome of synchronisatie nooit wilt inschakelen, kun je je instellingen wijzigen.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Schakel Inloggen bij Chrome toestaan onder 'Privacy en beveiliging' uit.

Op afstand uitloggen

Je kunt je account verwijderen vanaf een van je apparaten, ook als je dat apparaat niet bij de hand hebt. Je wordt uitgelogd bij alle computers die je hebt gebruikt, inclusief de computer die je nu gebruikt.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar je Google-account om apps met toegang tot je account te beheren.
  3. Klik onder 'Google-apps' op Google Chrome en dan Toegang verwijderen.