Tancar la sessió de Chrome

Podeu tancar la sessió del vostre Compte de Google des de Chrome.

Tancar la sessió del Compte de Google des de Chrome

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu el vostre nom.
  4. Toqueu Tanca la sessió.

Si teniu la sincronització de Chrome activada, podeu desactivar-la. D'aquesta manera, també es tanca la sessió als serveis del vostre Compte de Google, com ara Gmail.

Tancar la sessió i desactivar la sincronització

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Sincronització i, a continuació, Tanca la sessió i desactiva la sincronització.

Desactivar les sol·licituds d'inici de sessió a Chrome

Quan inicieu la sessió al vostre Compte de Google mitjançant un servei com ara Gmail, és possible que Chrome us ofereixi iniciar-la amb els Comptes de Google amb què ja us heu connectat al dispositiu.

Per desactivar les sol·licituds d'inici de sessió:

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Tu i Google", toqueu Serveis de Google.
  4. A "Serveis de Google", desactiveu l'opció Permet l'inici de sessió a Chrome.

Consell: si desactiveu l'opció "Permet l'inici de sessió a Chrome", també desactivareu la sincronització a Chrome.