Tancar la sessió de Chrome

Podeu tancar la sessió del Compte de Google a Chrome.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, Tanca la sessió.

Si teniu la sincronització activada, podeu desactivar-la. D'aquesta manera, també es tancarà la sessió als serveis del Compte de Google, com ara Gmail.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, S'està sincronitzant amb [correu electrònic].
  3. A "Persones", feu clic a Desactiva i, a continuació, Desactiva.

Nota: si tanqueu la sessió d'un servei de Google, com ara Gmail, mentre s'està sincronitzant amb Chrome, també se us tancarà la sessió de Chrome. La sincronització es posarà en pausa fins que no torneu a iniciar la sessió amb el mateix compte.

Desactivar l'inici de sessió a Chrome

Quan inicieu la sessió al Compte de Google mitjançant un servei com ara Gmail, la vostra sessió s'iniciarà automàticament a Chrome. Si no voleu que la sessió s'iniciï mai a Chrome ni que s'activi la sincronització, podeu canviar la configuració.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat", desactiveu l'opció Permet l'inici de sessió a Chrome.

Tancar la sessió de manera remota

Podeu suprimir el compte d'un dels vostres dispositius, encara que no el tingueu al davant. Per dur a terme aquesta acció, es tancarà la sessió en tots els ordinadors que hàgiu utilitzat abans i també en el que esteu fent servir actualment.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu al Compte de Google per gestionar les aplicacions que tenen accés al compte.
  3. A "Aplicacions de Google", feu clic a Google Chrome i, a continuació, Suprimeix l'accés.

Articles relacionats