Tancar la sessió de Chrome

Podeu tancar la sessió del vostre Compte de Google des de Chrome.

Tancar la sessió del Compte de Google des de Chrome

Per tancar la sessió de Chrome feu el següent:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu el vostre nom i, a continuació, Tanca la sessió.

Desactivar les sol·licituds d'inici de sessió a Chrome

Quan inicieu la sessió al vostre Compte de Google mitjançant un servei com ara Gmail, és possible que Chrome us ofereixi iniciar-la amb els Comptes de Google amb què ja us heu connectat al dispositiu.
Per desactivar les sol·licituds d'inici de sessió:
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació,Configuració Configuració.
  3. Toqueu Serveis de Google.
  4. Desactiveu l'opció Permet l'inici de sessió a Chrome.

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda