Uitloggen bij Chrome

Je kunt uitloggen van je Google-account vanuit Chrome.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en dan Uitloggen.

Als je synchronisatie hebt aangezet, kun je dit uitzetten. Hiermee word je ook uitgelogd bij je Google-accountservices, zoals Gmail.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en dan Synchronisatie staat aan.
  3. Klik onder 'Jij en Google' op Uitzetten en dan Uitzetten.

Opmerking: Als je synchronisatie hebt aangezet in Chrome en uitlogt bij een Google-service (zoals Gmail), word je ook uitgelogd bij Chrome. Hiermee wordt de synchronisatie onderbroken totdat je weer inlogt met hetzelfde account.

Inloggen bij Chrome uitzetten

Als je inlogt op je Google-account via een service zoals Gmail, word je automatisch ingelogd bij Chrome. Als je nooit wilt inloggen bij Chrome of synchronisatie wilt aanzetten, kun je je instellingen wijzigen.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Klik op Jij en Google en dan Synchronisatie en Google-services.
  4. Zet onder Andere Google-services de optie Inloggen bij Chrome toestaan uit.

Op afstand uitloggen

Je kunt je account verwijderen vanaf een van je apparaten, ook als je dat apparaat niet bij de hand hebt. Je wordt uitgelogd bij alle computers die je hebt gebruikt, inclusief de computer die je nu gebruikt.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar je Google-account om apps met toegang tot je account te beheren.
  3. Klik onder Google-apps op Google Chrome en dan Toegang verwijderen.