Problemen met opgeslagen betaalgegevens en wachtwoorden oplossen

Je kunt je contact-, betaal- en inloggegevens opslaan in Chrome. Als Chrome je gegevens niet heeft onthouden, probeer je de onderstaande oplossingen.

Problemen met wachtwoorden oplossen

Je kunt je wachtwoorden in Chrome herstellen. Meer informatie over het beheren van opgeslagen wachtwoorden

Chrome biedt niet aan om je wachtwoorden op te slaan

Verwijder je wachtwoord en probeer opnieuw in te loggen.

Je opgeslagen wachtwoorden verwijderen

1. Open de Chrome-app op je iPhone of iPad Chrome.
  2. Tik rechtsonder op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Wachtwoorden.
  4. Een wachtwoord bekijken of verwijderen:
    • Bekijken: Tik op het opgeslagen wachtwoord. Tik onder 'Wachtwoord' op Weergeven.
    • Verwijderen: Tik rechtsboven op Bewerken. Tik bij 'Opgeslagen wachtwoorden' op de site die je wilt verwijderen en dan Verwijderen.
Voorkomen dat Chrome aanbiedt om je wachtwoorden op te slaan
  1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsonder op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Wachtwoorden.
  4. Schakel Wachtwoorden opslaan uit.
Chrome geeft geen suggesties voor je opgeslagen wachtwoorden
Als Chrome je opgeslagen wachtwoord niet aanbiedt, tik je op Wachtwoord Sleutel om mogelijke wachtwoorden te vinden.

Problemen met betaal- en contactgegevens oplossen

Je kunt je betaalgegevens niet rechtstreeks opslaan op je iPhone of iPad. Als je bent ingelogd bij Chrome, kun je je betaalgegevens opslaan in Google Pay.

Chrome biedt niet aan om je betaalgegevens op te slaan

Als de website het betaalformulier in meerdere delen splitst, kan Chrome je creditcard mogelijk niet opslaan. Gebruik in plaats daarvan je kaart door deze toe te voegen aan Google Pay:
  1. Ga naar pay.google.com.
  2. Je gegevens toevoegen:
    • Betaalmethode: selecteer Betaalmethoden en dan Betaalmethoden toevoegen.
    • Adres: selecteer Adres en dan Adressen toevoegen.
Bekijk meer informatie over wat het betekent om je betaalmethoden op te slaan in Google Pay.

Je opgeslagen betaalgegevens bewerken

Als je betaalmethode of adres is opgeslagen in Google Pay,  kun je op pay.google.com een link maken naar Google Pay of je gegevens wijzigen.

Voorkomen dat Chrome aanbiedt om je betaalgegevens op te slaan

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsonder op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Formulieren automatisch invullen.
  4. Schakel Formulieren automatisch invullen uit.

Chrome doet geen suggesties voor je opgeslagen betaalmethoden

Als Chrome je opgeslagen betaalmethode niet aanbiedt, tik je op Creditcard om mogelijke betaalmethoden te vinden.