Solucionar problemes relacionats amb la informació de pagament i les contrasenyes desades

Podeu desar la informació de contacte, de pagament i d'inici de sessió a Chrome. Si teniu algun problema en permetre que el navegador recordi la vostra informació, proveu aquestes solucions.

Solucionar problemes relacionats amb les contrasenyes

Chrome no us ofereix desar les contrasenyes

Suprimiu la contrasenya i torneu a provar d'iniciar la sessió de nou.

Mostrar, editar, suprimir o exportar contrasenyes

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Gestor de contrasenyes Contrasenyes.
  3. Mostrar, editar, suprimir o exportar una contrasenya:
    • Mostrar:
      1. Toqueu la contrasenya que vulgueu mostrar.
      2. Toqueu Mostra la contrasenya .
    • Editar:
      1. Toqueu la contrasenya que vulgueu canviar i, a continuació, Edita.
      2. Editeu la contrasenya.
      3. Quan hàgiu acabat, toqueu Fet.
    • Suprimir:
      1. A la part inferior dreta, toqueu Edita.
      2. A "Contrasenyes desades", toqueu el lloc web que vulgueu suprimir.
      3. Toqueu Suprimeix.
    • Exportar:
      1. Toqueu Configuració i, a continuació, Exporta les contrasenyes.

Consells:

• De manera alternativa, si manteniu premuda la contrasenya específica que heu desat al full d'inici de sessió, també podeu gestionar les contrasenyes a través de Mostra els detalls .
Definir que Chrome deixi de preguntar si voleu desar les contrasenyes
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Gestor de contrasenyes Contrasenyes.
  3. A la part inferior esquerra, toqueu Configuració.
  4. Desactiveu l'opció Ofereix desar contrasenyes.
Chrome no us suggereix les vostres contrasenyes desades
Si Chrome no us suggereix cap contrasenya, a sobre del teclat, toqueu Contrasenyes Desa la contrasenya i, a continuació, Selecciona una contrasenya.

Solucionar problemes relacionats amb la informació de pagament i de contacte

Chrome no us ofereix desar la vostra informació de pagament o la vostra adreça

Si el lloc web divideix la forma de pagament en diverses parts, és possible que Chrome no pugui desar la targeta de crèdit. En aquest cas, podeu afegir la targeta a Google Pay per utilitzar-la:
  1. Aneu a pay.google.com.
  2. Afegiu la vostra informació:
    • Forma de pagament: seleccioneu Formes de pagament i, a continuació, Afegeix formes de pagament.
    • Adreça: seleccioneu Adreça i, a continuació, Afegeix adreces.
Obteniu informació sobre què implica desar les formes de pagament a Google Pay.

Editar la informació de pagament desada

Si teniu la forma de pagament o l'adreça desades a Google Pay, podeu crear un enllaç a aquest servei o canviar la informació a pay.google.com.

Definir que Chrome deixi de preguntar si voleu desar la informació de pagament

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Emplenament automàtic.
  4. Desactiveu l'opció Emplenament automàtic.

Chrome no us suggereix les vostres formes de pagament desades

Si Chrome no us ofereix la vostra forma de pagament desada, toqueu Targeta de crèdit per veure les opcions possibles.