Solucionar problemes relacionats amb la informació de pagament i les contrasenyes desades

Podeu desar la informació de contacte, de pagament i d'inici de sessió a Chrome. Si teniu algun problema en permetre que el navegador recordi la vostra informació, proveu aquestes solucions.

Solucionar problemes relacionats amb les contrasenyes

Chrome no us ofereix desar les contrasenyes

Suprimiu la contrasenya i torneu a provar d'iniciar la sessió de nou.

Suprimir les contrasenyes desades

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Contrasenyes.
  4. Veure o suprimir contrasenyes:
    • Veure: toqueu la contrasenya desada. A "Contrasenya", toqueu Mostra.
    • Suprimir: a la part superior dreta, toqueu Edita. A "Contrasenyes desades", toqueu el lloc web que vulgueu suprimir i, a continuació, Suprimeix.
Definir que Chrome deixi de preguntar si voleu desar les contrasenyes
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Contrasenyes.
  4. Desactiveu l'opció Desa les contrasenyes.
Chrome no us suggereix les vostres contrasenyes desades
Si Chrome no us ofereix la contrasenya desada, toqueu Contrasenya Desa la contrasenya per trobar les contrasenyes possibles.

Solucionar problemes relacionats amb la informació de pagament i de contacte

No podeu desar la informació de pagament directament a l'iPhone ni l'iPad. Si teniu la sessió iniciada a Chrome, podeu desar-la a Google Pay.

Chrome no us ofereix desar la informació de pagament

Si el lloc web divideix la forma de pagament en diverses parts, és possible que Chrome no pugui desar la targeta de crèdit. En aquest cas, podeu afegir la targeta a Google Pay per utilitzar-la:
  1. Aneu a pay.google.com.
  2. Afegiu la vostra informació:
    • Forma de pagament: seleccioneu Formes de pagament i, a continuació, Afegeix formes de pagament.
    • Adreça: seleccioneu Adreça i, a continuació, Afegeix adreces.
Obteniu informació sobre què implica desar les formes de pagament a Google Pay.

Editar la informació de pagament desada

Si teniu la forma de pagament o l'adreça desades a Google Pay, podeu crear un enllaç a aquest servei o canviar la informació a pay.google.com.

Definir que Chrome deixi de preguntar si voleu desar la informació de pagament

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Emplenament automàtic.
  4. Desactiveu l'opció Emplenament automàtic.

Chrome no us suggereix les vostres formes de pagament desades

Si Chrome no us ofereix la vostra forma de pagament desada, toqueu Targeta de crèdit per veure les opcions possibles.

Articles relacionats