Åtgärda problem med sparade betalningsuppgifter och lösenord

Du kan spara kontaktuppgifter, betalningsuppgifter och inloggningsinformation i Chrome. Testa åtgärderna nedan om något inte fungerar med sparade uppgifter i Chrome.

Åtgärda problem med lösenord

Du kan åtgärda problem med lösenord i Chrome. Läs mer om hur du hanterar sparade lösenord.

Ingen fråga om att spara lösenord visas i Chrome

Radera lösenordet och försök att logga in igen.

Visa, redigera, radera eller exportera lösenord

1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Lösenordshantering Lösenord.
  3. Visa, redigera, radera eller exportera ett lösenord:
    • Visa:
      1. Tryck på lösenordet som du vill visa.
      2. Tryck på Visa lösenord .
    • Redigera:
      1. Tryck på lösenordet som du vill ändra följt av Redigera.
      2. Redigera lösenordet.
      3. När du är klar trycker du på Klar.
    • Radera:
      1. Tryck på Redigera nere till höger.
      2. Tryck på webbplatsen du vill ta bort under Sparade lösenord.
      3. Tryck på Radera.
    • Exportera:
      1. Tryck på Inställningar följt av Exportera lösenord.

Tips!

• Alternativt kan du hantera dina lösenord via Visa information genom att trycka länge på det specifika sparade lösenordet i inloggningsarket.
Förhindra att en fråga om att spara lösenord visas i Chrome
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Lösenordshantering Lösenord.
  3. Tryck på Inställningar nere till vänster.
  4. Inaktivera Erbjud att spara lösenord.
Sparade lösenord visas inte som förslag i Chrome
Om inget lösenordsförslag visas i Chrome trycker du på Lösenord Spara lösenordet följt av Välj lösenord.

Åtgärda problem med betalnings- och kontaktuppgifter

Ingen fråga om att spara dina adress- och betalningsuppgifter visas i Chrome

Om betalningsformuläret har delats upp i flera delar på webbplatsen kanske det inte går att spara kreditkortsuppgifterna i Chrome. Använd i stället ditt kort genom att lägga till det i Google Pay:
  1. Öppna pay.google.com.
  2. Lägg till din information:
    • Betalningsmetod: Välj Betalningsmetoder följt av Lägg till betalningsmetoder.
    • Adress: Välj Adress följt av Lägg till adresser.
Läs om vad det innebär att spara betalningsmetoder i Google Pay.

Redigera dina sparade betalningsuppgifter

Om betalningsmetoden eller din adress har sparats i Google Pay kan du skapa en länk till Google Pay eller ändra dina uppgifter på pay.google.com.

Förhindra att en fråga om att spara betalningsuppgifter visas i Chrome

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer  Mer följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Fyll i formulär automatiskt.
  4. Inaktivera Fyll i formulär automatiskt.

Sparade betalningsmetoder visas inte som förslag i Chrome

Om den sparade betalningsmetoden inte visas som förslag i Chrome trycker du på Kreditkort för att hitta möjliga betalningsmetoder.