Løs problemer med lagrede betalingsopplysninger og passord

Du kan lagre kontakt-, betalings- og påloggingsopplysninger i Chrome. Prøv disse løsningene hvis noe ikke fungerer når du lar Chrome huske opplysninger.

Løs problemer med passord

Du kan fikse passordene dine i Chrome. Finn ut mer om hvordan du administrerer lagrede passord.

Chrome tilbyr ikke å lagre passord

Slett passordet, og prøv å logge på igjen.

Vis, endre, slett eller eksporter passord

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Passordlagring Passord.
  3. Slik kan du vise, endre, slette eller eksportere passord:
    • Vis:
      1. Trykk på passordet du vil vise.
      2. Trykk på Vis passord .
    • Endre:
      1. Trykk på passordet du vil endre og så Endre.
      2. Endre passordet.
      3. Trykk på Ferdig når du er ferdig.
    • Slett:
      1. Trykk på Endre nederst til høyre.
      2. Trykk på nettstedet du vil fjerne, under «Lagrede passord».
      3. Trykk på Slett.
    • Eksporter:
      1. Trykk på Innstillinger og så Eksporter passord.

Tips:

• Alternativt kan du trykke og holde på et spesifikt lagret passordet på påloggingsarket for å administrere passordene dine via Vis detaljer .
Stopp Chrome fra å tilby å lagre passord
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Passordlagring Passord.
  3. Nederst til venstre trykker du på Innstillinger.
  4. Slå av Tilbud om å lagre passord.
Chrome foreslår ikke lagrede passord
Hvis Chrome ikke foreslår noe passord, trykker du på Passord Lagre passordet ditt over tastaturet og så  Velg passord.

Løs problemer med betalings- og kontaktopplysninger

Chrome tilbyr ikke å lagre betalings- eller adresseinformasjonen din

Hvis betalingsskjemaet er delt i flere deler på nettstedet, kan Chrome kanskje ikke lagre kredittkortet. Men du kan bruke kortet ved å legge det til i Google Pay:
  1. Gå til pay.google.com.
  2. Slik legger du til opplysninger:
    • Betalingsmåte: Velg Betalingsmåter og så Legg til betalingsmåter.
    • Adresse: Velg Adresse og så Legg til adresser.
Finn ut hva det innebærer å lagre betalingsmåter i Google Pay.

Endre lagrede betalingsopplysninger

Hvis betalingsmåten eller adressen din er lagret i Google Pay, kan du sammenknytte med Google Pay eller endre opplysningene på pay.google.com.

Stopp Chrome fra å tilby å lagre betalingsopplysninger

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Fyll ut skjemaer automatisk.
  4. Slå av Fyll ut skjemaer automatisk.

Chrome foreslår ikke lagrede betalingsmåter

Hvis Chrome ikke tilbyr å bruke den lagrede betalingsmåten, trykker du på Kredittkort for å finne mulige betalingsmåter.