Chrome-ohjainten muokkaaminen Macin kosketuspalkissa

Voit muokata Macin kosketuspalkissa näkyviä pikakuvakkeita käyttäessäsi Chromea.

Oletuksena näet seuraavat painikkeet: takaisin, eteenpäin, päivitä, aloitusnäyttö, hae, lisää suosikkeihin ja uusi välilehti.

Painikkeen tai tyhjän tilan lisääminen

1. Avaa Chrome Mac-tietokoneella.
  2. Valise näytön yläreunasta Näytä ja sitten Muokkaa kosketuspalkkia.
  3. Klikkaa kannettavan näytöllä näkyvää painiketta ja pidä sitä painettuna.
  4. Vedä painike näytön alareunan yli. Näet sen korostettuna kosketuspalkissa.
  5. Valitse Valmis.

Painikkeen poistaminen

Jos haluat poistaa painikkeen, siirrä hiiren osoitin näytön alareunan yli. Kun painike on korostettuna, klikkaa sitä ja vedä se näytölle.

Painikkeiden uudelleenjärjestely

1. Avaa Chrome Mac-tietokoneella.
  2. Valise näytön yläreunasta Näytä ja sitten Muokkaa kosketuspalkkia.
  3. Kosketa painiketta pitkään.
  4. Vedä painike haluamaasi paikkaan.
  5. Valitse Valmis.