Salasanan luominen

Chrome voi luoda verkkopalvelun tiliäsi varten vahvan salasanan ja tallentaa sen.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Varmista, että olet kirjautunut Chromeen.
  3. Avaa verkkosivusto ja luo uusi tili.
  4. Klikkaa salasanakenttää ja sitten Ehdota vahvaa salasanaa.
    • Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, klikkaa salasanakenttää hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Luo salasana.
  5. Näet salasanan esikatselun. Vahvista valitsemalla Käytä ehdotettua salasanaa.
  6. Viimeistele tilin luomisprosessi.
Luotu salasana tallennetaan automaattisesti Google-tilillesi.